bebeğimiz için orijinal ürünler

luffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
783
10
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba bu başlıkta kendi bebişim için araştırıp bulduğum kullanışlı ve orijinal ürünleri paylaşmak istedim. yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....
ilk fotoğrafta Can'ın yüzme havuzu ve kendi başına yüzmesini sağlayan boyun simidi var. can bu havuzu ve simidi 5 aylıkken kullanmaya başladı. yaz boyunca hergün suyun tadını çıkardı. :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi ise yatak olarak kullanıyoruz havuzu çünkü benim oğluşum yürümeye çalışırken çok çarpıyo kafasını teyzeleri :)

Son düzenleme:
bu da 7 ay 2,5yaş arasındaki çocukların yürüme alıştırmaları ve yürüme esnasında yaşayacakları düşmelerde kafatasını ve bıngıldağı korumak üzere geliştirilmiş bir kask. henüz siparişini vermedim ama en kısa sürede almayı düşündüğüm bir ürün. her düştüğünde yüreğimiz ağzımıza geliyor çünkü. (arkadaşlar nereden nereye gelmişiz. iki haftada ne çok şey değişmiş:) )

bu da her seferinde iyi ki almışım dediğim banyo koltuğu. bu ürün neyse ki Türkiye'de var. almak isteyen arkadaşlar okbaby evolution banyo koltuğu diye aratabilirler. son derece kullanışlı ve güvenli bir ürün. önceleri oğlumu kucağımda yıkadığım için ben de ıslanıyordum kucağımda kıpraşıp duran kaygan afacanı düşürmemeye çalışma stresi de cabası.
204262buyuk1.jpg

Son düzenleme:
bu gecelik bu kadar en kısa zamanda bulduğum diğer ürünleri de ekliycem. yorumlarınızı bekliyorum. hepinize sevgiler .....

bu da 7 ay 2 yaş arasındaki çocukların yürüme alıştırmaları ve yürüme esnasında yaşayacakları düşmelerde kafatasını ve bıngıldağı korumak üzere geliştirilmiş bir kask. henüz siparişini vermedim ama en kısa sürede almayı düşündüğüm bir ürün. her düştüğünde yüreğimiz ağzımıza geliyor çünkü.

merhaba
paylaşımların için teşekkürler
özellikle bu kask çok hoşuma gitti kızım 9 aylık ve çat pat yürüme girişimlerinde bulunuyor ayakta tek başına durabiliyor hiçbirşeye dokunmadan ve çok korkuyorum acaba nereden bulabilirim ve ismi koruyucu kask olarak mı geçiyor

süpersin canım.amerikayı yeniden keşfetmiş gibi oldum.evreka evrekaaa :sm_cool:

bu da yatak kenarlarını kemiren bebişlerin dişlerini korumak için geliştirilmiş bir ürün. yumuşak plastik bölüm çıkarılıp yıkanabiliyor.turkiyede satılan versiyonunun genişliği bizim yatağımıza uymuyor. uyanını bulmaya çalışıyorum hala.

Eklentiler

• $!Bgjnct!!mk~$(KGrHqMOKiMErzEoosO9BLFvNDI+0!~~_35.webp
    $!Bgjnct!!mk~$(KGrHqMOKiMErzEoosO9BLFvNDI+0!~~_35.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 122
bu da duş başlığını bebeğin boyuna göre ayarlamanızı sağlayan portatif bir araç. benim kesinlikle ihtiyaç duyduğum bir ürün. bizim banyomuzda maalesef duş başlığı sadece yukarıya takılabiliyor. Canı yıkarken bir de duş başlığını zapdetmek zorunda kalıyorum. her seferinde yukarıya takıp çıkarmak için benim de küvete girmem gerekiyor. suyu kapatınca ısıyı bir daha ayarlamak sorun oluyor. açık bırakırsam küvetin zemininde ters dönüp heryeri ıslatıyor vs. kısacası bir an önce almam gereken bir ürün. Türkiye de nerde satılır bilen varsa yazsın lütfen. (vakumlu olması gerekiyor. yani matkapla takılan sabit bir ürün aramıyorum. çünkü banyomuz şu koçtaşta falan satılan kapalı duşakabinlerden yani içine birşey monte etmek mümkün değil.)

Eklentiler

• $!BgTrjoQ!Wk~$(KGrHqQOKkIErzLU3MPjBLEwpmJEn!~~_35.webp
    $!BgTrjoQ!Wk~$(KGrHqQOKkIErzLU3MPjBLEwpmJEn!~~_35.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 109
yine banyodan devam edelim. bu da yüzüne su ve şampuan gelince rahatsız olan bebekler için. Can yüzüne gelen sudan çok fazla rahatsız olmuyor aslında. ama bazen fazla gelirse suyu yutuyor ve boğazına kaçırıyor ve panik oluyor tabii. bu ürün Türkiye de satılıyor.

Eklentiler

• $!Berhq!gBWk~$(KGrHqYOKiIErzOrLkiOBK-NnVoG7w~~_35.webp
    $!Berhq!gBWk~$(KGrHqYOKiIErzOrLkiOBK-NnVoG7w~~_35.webp
    5 KB · Görüntüleme: 117
küvette yıkanan bebekler için bir ürün. can simidi gibi birşey. bana çok güven vermedi açıkçası. bebeği su dolu bir yerde yıkamaya çalışmak başlı başına bir iş zaten. yıkama koltuğu çok daha güvenli gibi geliyor. en azından ters dönmesi gibi bir ihtimal yok.

Eklentiler

• $7ce8_35.webp
    $7ce8_35.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 113
işte en çok memnun kaldığım ürünlerden biri. sebze-meyve filesi. filenin içine bebişin yiyeceği meyve yada sebzeyi koyup kapağı kapatıyorsunuz. emzik gibi birşey. bebek kendi tutup filenin içinden emerek yiyor. boğazına kaçma derdi yok. rendeleyip vitaminleri öldürmek yok. temizliği biraz zaman alıyor sadece. dilerseniz yedek fileler 4lü paketlerde satılıyor. bizimkinin markası myfeeder. özellikle diş çıkarma döneminde çok faydalı oluyor.

Eklentiler

• $!Bgle1ewBGk~$(KGrHqUH-DkEsNErTb8yBLF1B1Z4!w~~_35.webp
    $!Bgle1ewBGk~$(KGrHqUH-DkEsNErTb8yBLF1B1Z4!w~~_35.webp
    6 KB · Görüntüleme: 92
bu da bebek maması yapmak için değişik bir rende. elektiriğin olmadığı durumlarda, tatilde, kampta vs. ideal. ben genelde blender kullanıyorum. vıııjt yani. sonrasında ne kadar vitamin kalıyor o ayrı bir konu tabii.

Eklentiler

• $019831cc-cbde-4205-b2b8-3f573deb6ebf_2.webp
    $019831cc-cbde-4205-b2b8-3f573deb6ebf_2.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 95
bu da hamur işlerini bebeklerin yiyebileceği boyutta kesen pratik bir ürün.

Eklentiler

• $e07e49cb98d30e8d1b5db8c2ab6046cd_im.webp
    $e07e49cb98d30e8d1b5db8c2ab6046cd_im.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 79
tepsi içinde çeşit çeşit kayan tabak taşımaya son veren bir ürün . çok kullanışlı gözüküyor.

Eklentiler

• $!Bd42BogB2k~$(KGrHqMH-C0ErfzVgjSNBK669-qFCQ~~_35.webp
    $!Bd42BogB2k~$(KGrHqMH-C0ErfzVgjSNBK669-qFCQ~~_35.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 94
bu da arkada çıkan dişleri kaşımak için geliştirilmiş bir ürün.
arkadaşlar bakan çok yorum yazan yok. bu ürünlerden ya da bunlara benzer ürünlerden kullanan yok mu? ben bunların çoğunu yabancı sitelerde gördüm. eğer Türkiye'de varsa en azından dünya kadar posta masrafı ödemeyiz. lütfen siz de paylaşıma katılın. bu günlük bu kadar. hepinize sevgiler.....

Eklentiler

• $!BSswYIgBmk~$(KGrHgoOKiEEjlLmgM5VBKEfWLf!(g~~_35.webp
    $!BSswYIgBmk~$(KGrHgoOKiEEjlLmgM5VBKEfWLf!(g~~_35.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 100
luffecim cok güzel seyler paylasmisin bizlerle cok saol
o banyo koltugundan bizde kullaniyoruz ve arda kaan cok seviyo
banyo yapmayi o koltugun uzerindkei oyuncaklarlada oynuyo almak isdiyenlere tavsiye ederim

yorumun için teşekkürler sehnazcım,
ben de koltuktan çok memnunum. sadece başta oturtmakta biraz zorlanıyorum. yani ayakta dururken bacaklarını kıvırıp içine sokarken. bir de yıkanırken arkasında falan birşey varsa geriye dönüp almaya çalışıyor. son zamanlarda da duşun deliğine giden suya dokunmaya çalışıyor.bir görsen resmen içinden çıkıp arkasını dönmeye çalışıyor. ben de o yüzden yere oyuncak, ıslak t-shirt falan bırakıyorum. onlarla ilgilenirken yıkıyorum.

bu da pratik mama kaşığı. içine yedireceğimiz şeyi koyuyoruz ve sıkınca kaşığın ucuna doluyor.

Back
X