Doğuma Hazırlık bebeğimiz için şampuan önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben kullanmadımm ama herkes sebamedi öneriyor diye sebamed pişik kremi şampuan ve vucut losyonu aldım bide sabun alcam o kaldı

Organicare bebek yağını keşfettim size de tavsiye ederim kızlar banyodan sonra kullanıyorum içinde sadece organik sertifikalı yağ karışımı var, kokusu benzol değil esansiyel yağ.

Organicare en kalitelisi, 50 faktör kokusuz güneş koruyucu kremi de var organicarebaby.com sitesinden inceleyebilirsiniz, büyükler için de güneş ürünleri üretmişler

önerileri okumadım ama duyduğum bişeyi paylaşmak istedim benim ablam da bebek bekliyor ve bir eczacı içerisinde "lanolin" (koyunların kıl kökünden elde edilen bir madde ve bebekler için çok zararlıymış) bulunan ürünleri kesinlikle kullanmamasını önermişti...va dalin'in tüm ürünlerinde varmış kullanma demişti...organik doğal ürünler (biraz pahalıdır) ya da seba med kullanın demişti...paylaşayım istedim

Kızlar ben de kızım doğduğundan beri organicare şampuanını ve yağını kullanıyorum,çok memnunum.o kadar güzel ve kalıcı ki kokusu 3 gün kalıyo.kızım şu an 4 aylık şampuanımız az kaldı yağımız daha çok var.fiyatı biraz pahalı şampuan 250 ml 27 tl yağ da 250 ml 19 tl ama değiyo.5 yaşında da oğlum var ona da dalin kullanıyordum ama cildi pul pul dökülünce doktorum hangi şampuanı kullandığımı sordu dalin dediğimde dalin'in çok cilt kuruluğu ve buna bağlı olarak da cilt döküntüsü yaptığını söyledi ve sebamed ya da mustela bebek şampuanını önerdi.artık oğluma da sebamed kullanıyorum ve döküntülerimiz kayboldu.bence bebeğiniz yeni doğduysa en azından ilk 6 ay organicare kullanın daha sonra ise sebamed yada mustela kullanın derim.ben de kızıma öyle yapıcam.

sebamed bebeklerin gözlerini yakıyormuş diye duydum. şu organiccare bende merak ediyorum kullanan var mı acaba

evet cnm benim kızım 4 aylık ve doğduğunda beri hem şampuanını hem de yağını kullanıyorum çok memnunum.çok da güzel ve kalıcı kokusu var.şiddetle tavsiye ederim.5 yaşında da bi oğlum var ona da sebamed kullanıyorum yakıp yakmadığına ben bakmadım ama yaktıını sanmıyorum.ama en azından ilk 6 ay organicare derim ben.

Kızlar ben de kızım doğduğundan beri organicare şampuanını ve yağını kullanıyorum,çok memnunum.o kadar güzel ve kalıcı ki kokusu 3 gün kalıyo.kızım şu an 4 aylık şampuanımız az kaldı yağımız daha çok var.fiyatı biraz pahalı şampuan 250 ml 27 tl yağ da 250 ml 19 tl ama değiyo.5 yaşında da oğlum var ona da dalin kullanıyordum ama cildi pul pul dökülünce doktorum hangi şampuanı kullandığımı sordu dalin dediğimde dalin'in çok cilt kuruluğu ve buna bağlı olarak da cilt döküntüsü yaptığını söyledi ve sebamed ya da mustela bebek şampuanını önerdi.artık oğluma da sebamed kullanıyorum ve döküntülerimiz kayboldu.bence bebeğiniz yeni doğduysa en azından ilk 6 ay organicare kullanın daha sonra ise sebamed yada mustela kullanın derim.ben de kızıma öyle yapıcam.

organicare in büyükler için olan şampuanını ben kullanıyordum zaten ve memnundum. organicare alacaktım bebegim için de. ancak ablamın 3 aylık bebeği var ve o büpchen kullandı. çocukta bırakın konağı filan pişik bile olmadı. ben de dün gittim büpchenin pişik kremini, şampuanını, losyon ve vucut şampuanını aldım.

ogluma denemedigim sampuan kalmadı.cogu alerji yapıyor.
en son johnson baby ı denedıgımde alerjı yapmadı.cildiye uzmanımız sebamedin bebeklerın cildini cok kuruttugunu söyledı.
evde sebamed te var ilk kullandıgımda oda alerji yapmıstı ama sonrasında herhangi birsey olmadı.yalnız doktorumuzunda dedıgı gıbı gercekten oglumun sacını bile kurutuyor.durulamasıda diger sampuanlara göre bir hayli zaman alıyor.
sizde de aynı sorun varmı acaba?

Ben mustela almayı düşünüyordum -gerçi daha doğuma çok var ama- aklımdan geçen, gerekli tüm mustela ürünlerini almaktı. Şimdi organicare almak daha mantıklı göründü. Kullanılan ürünlerin etkilerini yazmanız gerçekten iyi olmuş. Teşekkürler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…