Doğuma Hazırlık bebeğimiz için şampuan önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben daha önce dalin kullanıyordum ama dr.m sebamed önerdi bebek cildi için çok uygun...

bende hepsini bübchen aldim daha kullanmadim, iyi oldugunu duydum bakalim kullanip gorucez..her bebek farklidir sonucta biz ne alsakta sonrasini onlar belirleyecek..

bende hepsini bübchen marka aldım. bitkiselmiş bu ürünler. bebişim henüz doğmadı. bakalım umarım güzeldir.alerji falan yapmaz inş. :18:

merhaba arkadşlar bende yeni üye oldum siteye... 8 aylık hamileyim chicco nun setini aldım kullanan varmı.... kimse bahsetmemiş. güzelmidir acaba.

merhaba arkadaslar; ben daha oncede yazmistim bubchen aldim bebegim icin cok sukur bebegim dogdu ve kullanmak kismet oldu sonuc olarak ben memnunum bubchenden tavsiye ederim:)

Kesinlikle babe konak onleyici sampuan siddetle tavsiye ederim oyle ahim sahim kokusu yok ama bebegimin kafasinda konagin k si olmadigi gibi uzun sure saclari temiz kalabiliyodu.

Son düzenleme:
Ben organicare şampuan ve bebek yağı kullanıyorum, şampuanı göz yakmıyor, doktorumuz cildimiz hassas
olduğundan yazmıştı bebek yağı yazın pişiğe iyi geldi, duş sonrası bende kullanıyorum tam organik bir ürün

bende tüm takımını Sebamed'den aldım.. internetten %40 idirimle aldım hemde bütün ürünlerini
hatta sampuanını 500 ml olandan 2 tane alıp stokladım, bi daha o fiyata bulamam diye.. 40 ı cıkana kadar hergün yıkanacağı için ne olur ne olmaz

hangi siteden canım

bende internetten sebamedin setini aldım kendim için de yüz kremi nemlendirici olarak sebamed kullanıyorum. Oğluşumda sebamedci olacak kendim için kullandığım sebamed ürünlerinde memnun kaldım.

evt bübchen ürünleri harika sebamed de güzel penaten de müthiş ve zwitsal da cok harika bebe markası da süper hepsi kaliteli gözü kapalı ürünler kullanabiliyorsunuz bende 2 oğlumu bübchen ve bebe markası ve penatenle ile büyütüm ve halende kullanıyorum biri 8 diğeri 2 yasında almanyadan getiriyorum ve hatta koşularımada getirib türkiye fiyatına göre uyguna veriyorum isteyen olursa bana ulaşabilirxxxxxxxxxxxx34:

Son düzenleyen: Moderatör:
sebamed şampuanını kaca aldınız acaba???

Arkadaşlar,

internetten aldığınımız sitelerin güvenilir olması çok önemli. Alıp memnun kaldığınız siteleri yazarsanız sevinirim.

inernetten hesaplı görünüyor ama emin olamıyorum acaba son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir mi diye düşünüyorum. ne dersiniz?

ben sebamed ürünlerini eczanemizde.com'dan almıştım. siteden çok memnun kaldım. şu anda sebamed'in ürünlerinde %40 indirimleri var. benim aldığımdan daha uygun fiyata düşmüşler 500 ml şampuanı şu an 19,35 tl. Aynı sitede şu an Lansinoh ürünlerinde de indirim var. Göğüs pedi ve lanolinli kremini almıştım ben.

mustela ürünleri dermomarkette %25 indirimli
sebamed ürünleri de eczanemizdede %40 indirimli
ikisi de güvenilir marka
ben ikisinden de aldım
ilk zamanlar mustela kullanıcam sonra sebamede geçicem

mustela ürünleri dermomarkette %25 indirimli
sebamed ürünleri de eczanemizdede %40 indirimli
ikisi de güvenilir marka
ben ikisinden de aldım
ilk zamanlar mustela kullanıcam sonra sebamede geçicem

ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum. çünkü ilk zamanlar ciltleri çok daha hassas bebeklerin.

ama benim sorum acaba bu ürünler orjinal mi? çok beklemiş ya da son kullanma tarihi yaklaşmış ürünler olabilir mi? nasıl oluyorda eczanelerden bu kadar fiyat farkı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…