bebeğimiz ve ağırlıkları

• Konu Sahibi Konu Sahibi karafilik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
33+6 da 2300 gr olmuş bebişim..

boyu uzun ama zayıf mı olacak ne benim bebiş anlamadım gitti... NTS de de ağrılarımın olduğu çıktı doktor teyzemiz erkenmi gelecek yoksa bu ne dedi.. inşallah bir süpriz yapmaz..

19 haftalık 260 grm olmuş oğluşum ......

biz 25 haftayı bitirdik oğluşumla bugün gittik doktor 814 gr dedi ne büyük ne küçük ideal kiloda bebeğim annesi gibi formsuz değil

benim şuan 27+2 de. en son 26 haftalıktı gittiğimde 785 gr dı. biraz küçük galiba

benım pazratesi 30 olcak..29da 1350 di..acaba kılo almaları için neyı bol bol tuketmelyiz..ben sütü su şisemin yanına koydum susadıkça süt içiom...baska türlü olmuyooo..içim almıyooo..susuzluk anında zorla gıdıo-tatlicadiarzu-

bizde bugün doktor teyzemizin yanındaydık 24+3 te 650 gr olduğunu söyledi ama boyu hakkında bize de bişey söylemedi.maaşallah benim biricik kızıma...

ayy benim kuzum cok mu küçük bi kuzu yha dr normal dedi ama üzüldüm şimdi.19+0 ve 226 gr cık

çok süt içmek kansızlık yapar diye biliyorum ama...

ayy benim kuzum cok mu küçük bi kuzu yha dr normal dedi ama üzüldüm şimdi.19+0 ve 226 gr cık

arkadasım üzülme benimde 19 haftalıkken 200 gr dı bugün doktordaydım 22 haftalığım 430 gr olmuş boyuda 23 cm banada az geliyor kilosu ama doktr normal olduğunu söylüyo hayırlısıyla kucağımıza alırız inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…