bebeğimiz ve ağırlıkları

• Konu Sahibi Konu Sahibi karafilik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
33 haftalık 2kiloydu yarın kontrolumuz var 36 haftalık olduk bakalım nekadar olmuşuz

benim prensesim 27 haftalık 1000gr. yesin onu annesi. 1 kilo kıyma kadar :))

benim prensesim 27 haftalık 1000gr. yesin onu annesi. 1 kilo kıyma kadar :))

1 kg kıyma mı?kafamçokkarıştı öyle demeyelim bence kulağa hoş gelmiyo öyle benzetmeler bence...:1no2::1no2:

kızlar bugün kontrolume gittim kuzucum 36 haftalık olmuş 2.700kg 2 hafta sonra alınıcak sezeryanla bsizce kilosu iyimi 2hafta içinde bebeğimin kilo alması için neler yapmalıyım?

benim oğluşumda 33+4 günlükken 2 kilo 50 gramdı çokmu zayıf bitanem yaaa

benim oğlum 21. haftasında 483 gr geldi.. Büyüsünler bakalım...

benim 35+5 3.150 gr benım tam tosun gelıcek herhalde:)))

37+6 da 2975 gr olmuş oğluşum.. doktorumuz 3000-3250 arasında doğar dedi.. bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi boş.. doğduktan sonra daha hızlı kilo alacak nasıl olsa..

bende en son gittigimde 100 gr 9 cm boy demişti 9 haziranda kontrol var bakalım ne diyecek

bizde 14 haftalığız 92 grmız :)

benim kuzum da 14+6 iken 110gr dı..bakalım şimdi nasıl..:ecrin_bebek: yerim onu ben...:CüvCüv:

ben en son agustos 21 de gıttım yanı 24 haftalıktı
990 gr dı masallah ogluma masallah 10 gun sonra yenıden gıdecegız bakalım ne kadar oldu oglusum

benim ogluşum da 30+5 1.476 g doktorum gelişimi iyi dedı ama bana gore zayıf sankım.oglumun kilo alması ıcın ne yapmam gerek arkadaslar

23.haftada 550 gr dık çok şükür:)

benim 19. haftada 250 gram ya seninki 20. haftada 500 gram bir haftada 2 kat artıyor mu ?yoksa benimki az mı telaşlandım şimdi?

canım korkma normal senin benim de 19.haftada 320 gr.dı arkadaşınkinin maşallahı var galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…