• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimize seçtiğimiz isim...

takılmam demişsinde. takılmasaydın bu konuyu açmak aklına gelmezdi. çok ince düşünüyosun

Bir futbolcunun ismiymiş falan dersiniz, böylece eşinize topu atarsınız sorun kalmaz :)

çok sevdiysem değiştirmem valla.isim tescilli mi?
o değil de ismi çok merak ettim :emir_bebek:

Bence hiç bi sorun olamz sonucta sizin yada eşinizin eski sevgilisinin ismi olsa neyse tabiki olmaz ama bunda takılcak bi durum yok bence...

Gorusmuyorsun zaten.hadi diyelim ki binde bir ihtimal aradi niye koydun dedi.
Eski sevgilin mi?inan hic hatırlamıyorum seni bile unutmustum neredeyse esimle birlikte karar verdik bu isime ve bunu koyduk.iyi gunler.de kapat gec

Slm kizlar,

belki bazilariniza sacma gelebilir ama kafama takilan şu:
Bundan yaklasik 2 yil önce yakin bir arkadasim ile yollarimizi ayirdik. Onun o zamanlar 1-2 Ay süren bir iliskisi vardi. Her neyse aradan 2 yil gecti suan evliyim ve bir bebek bekliyoruz. Bebegimize sectigimiz isim sonradan aklima geldi ki görüsmedigim arkadasin eski sevgilisinin adi. Degistirmekte istemiyorum cünkü hem ben hem esim cok alistik ve cok sevdik bu ismi. Sizce eski arkadas bundan rahatsizlik duyar mi. Acikcasi kendisiyle pek muhattapta olmak istemiyorum. Gitmis bebegine benim eski sevgilimin adini koymus demesine pek takmam ama belki benimle bu yüzden irtibata gecer mi diyorum hic yüz göz olasim yok da :KK43: Yani böyle bi durum da fikriniz nedir. Belki ben abartiyorum biraz hormonlar yüzünden:anneadayı:
Amaaan, hiç takma boşver. Öyle birşeyden irtibata geçeceğini sanmam ama oldu da geçse de, onu mu ezberimde tutucaksınız sanki. O onun ismi, bu bunun ismi diye diye isim kalmaz. Ayrıca sizin eski sevgiliniz olsa neyse, dıdısının dıdısı, boşver hiç böyle şeyler düşünme.. Sağlıkla kucağına almanı dilerim, sevgiler ☺️

Kızımın ismi kocamın bi dönem birlikte olduğu kızın ismi aynı zamanda :) Çok rastlanan bi isim sayılmaz ama ben oldum bittim severim. Üstelik kız benim de arkadaşım sayılır. Açıkçası hiç umrumda olmadı bu durum. Çocuğuma koymak istediğim isimden bu nedenle vazgeçmezdim ben olsam.

Eşim koydu eşimin ailesi koydu dersin karşına çıkarsa olur biter senin eski sevgilin aklıma bile gelmedi dersin

Back
X