Bebeğimizi kaybettik :(

MiniqMeLegiM

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
66
0
16
Kütahya
Bugün doktora gittim,11 haftalık olması gereken bebeğimizin 8 hafta 3 günlükken kalbinin durdugunu ve öldüğünü öğrendik 3 haftadır ölü bebegımı karnımda tasıyormusum acımız üzüntümüz cok fazla yanımızda olup destek veren herkese tesekkur ederız.Yarın sabah amelıyatımız var.Kısmet değilmiş.........

hayırlısı buymuş canım üzme kendini inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır sağlıkla büyütürsün bebeğini

geçmiş olsun canım
ne desem fayda etmez biliyorum.bende kaybettim
ıns saglıkla yenıden gebe kalırsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı buymuş diye düşün Rabbim başka bir evlat nasip eder inş yarınki ameliyatın için şimdidedn geçmiş olsun ameliyat dediğin sezeryan değil demi?

sagolun arkadaslar acımı tarıf edemıyorum bıle suan beynım durmus vazıyette 4 senedır ugrasıyorduk geldı sevındık uzun surmedı kısmet degılmıs demekten baska bısey soyleyemıyoruz.evet canım amelıyat dedıgım kurtaj amelıyet dıyorum cunku kurtaj dedıgımde bıle ıcım acıyor bugun ölüde olsa bebegımle son gunum

Allahim sabir versin evet suan ne desek faydasiz insallah en kisa zaman da tekrar hamile kalirsin benimde 6senedir bebegim olmuyodu cok sukur oldu suan 8 haftalik ama bende cok korkuyorum herseyin hayirlisi kendine iyi bak...

Allahim sabir versin evet suan ne desek faydasiz insallah en kisa zaman da tekrar hamile kalirsin benimde 6senedir bebegim olmuyodu cok sukur oldu suan 8 haftalik ama bende cok korkuyorum herseyin hayirlisi kendine iyi bak...

korkma canım kendını bosa sıkma hamılelıgın keyfını cıkar cunku bende hep bu korkuyu hep yasadım basıma geldi

saol canim evet korkmamak lazim ama hep var genede o korku neyse genede hayirlisi yapacak bisey yok sende uzulme...

o bebeğin doğmaması doğmasından daha hayırlı ki RABBİM bunu size nasip etmiş,onun için hiç üzülme sabret ki üzüntün ALLAH katında mükafata dönüşsün...neden oldu şöylemi yaptım böyle mi yaptım acaba ters bişeymi yaptım die de üzülüp kendinizi suçluda hissetmeyin çünkü; istenmeyen bi bebekte olsa doğacaksa ne yaparsan yap düşmüyor,dünyaya gelmeyecekse hiç kalkmayıp aylarca yatsanda düşüyor...Allah daha nice evlatlar nasip etsin size

canım benim Allah sabır versin... verende o alanda belki bu senin için bir imtahan ve sabredersen Rabbim evlat sevgisi tattıracaktır...

geçmiş olsun acını çok iyi anlıyorum bende 2 bebeğimi düşürdüm. şu an çok şükür tekrar hamileyim... allah en kısa zamanda hayırlısı ile tekrar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…