- 29 Mayıs 2018
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hilal__akova
Merhaba kızlar hamileyim henüz kesin cinsiyeti belli değil ilkte doktor kız dedi sonra erkek dedi ama bana yine pek emin değilmiş gibi geldi ilk hamileliğim allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... eşimle tartışmalarımız başladı erkek olurda kayınpederimin ismi kız olursa kayınvalidemin ben kesinlikle istemiyorum böyle bişeyi ilk yani sonuçta benimde heveslerim hayallerim var eşime güzelce anlatıyorum bu benle senin beğenip ortak bi karar vermemiz gereken konu vs çok dil döküyorum ama kesinlikle yanaşmıyor tartışıyorumda ama bi çare yok gibi isim konusu açıldığında beni duymamazlıktan geliyor yada bağırıp çağırıp konuyu kapatıyor kimliğini ben çıkarmaya gidicem adınıda ben koyucam diyor yardımcı olub lütfen ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum yeri geliyor ağlıyorum eşim sert sinirli biri kimliğini çıkartmaya gittiğinde hiç bi şekilde engelde olamam çok korkuyorum lütfen yardımcı olun .. iki isimli olmasını bile kabul etmiyor bu ara illa tek annesi yada babasının ismi olucakmış başka isimde kabul etmiyor yanına