Bebeğimizin kalp atışını duyamadık :(

İnsallah. Allah yuzunuzu hep boyle guldursun. Yaklasik 1 aylik sabir gerektirwn bir surec bekliyor sizi. Hayirlisi olsun.

Merhaba annem de 38 yaşımda hamile kaldım ikinciye.henüz bir olumsuz konuşmayla karşılaşmadım ama hazırlıklı olmalıyım sanırım,sizin kaç haftalık?

Merhaba annem de 38 yaşımda hamile kaldım ikinciye.henüz bir olumsuz konuşmayla karşılaşmadım ama hazırlıklı olmalıyım sanırım,sizin kaç haftalık?
Benim 2 yaşında artık..allaha şükür zeka küpü gelişimi cok iyi oğlumun masalahh..
Yaştan dolayı 2 li 3 lü 4 lü ne varsa artik hepsi yüksek çıkar moralim bozulur diye yaptırmadım öğrenmek istemedim..muayenelerde yok kafası büyük dediler bacakları kısa dediler .hatta beyninde kitle bile gördüler 18nci haftada amniosentez istediler dedim ne olucak kötüyse aldıracak mıyım hayır. O yüzden istemedim hicbir testi..tabiki bu benim tercihim cunku bebeim 6 tup bebekten sonra kendiliğinden oldu mucizem o benim..allah isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla..

Daha çok erken geç döllenme diye bişiy var. Hiç kendinizi sıkmayın hemen. Benim oğlumda 6 haftalık ken 4 haftalık gözüküyordu. 2 hafta sonra tam 8 haftasında kalp atışını duydum. Şuanda 4 yaşında Kalbinizi ferah tutun şimdiden strese girmeyin.

İnşallah sağlıkla kardeşinizi kucagınıza alırsınız. Maalesef ben de olumsuz bir örneğim. Kalp atışını duyamadık ve kürtajla sonuçlandı zaten hastaneye gittiğimde olması gereken haftadan daha küçüktü çoktan kalbi durmuştu bu size umutsuzluk vermesin

geç döllenme olabilir 10. haftaya kadar bekleyin bence

benim de 6.ve 7. haftalarda duyulmadı, 8. haftada duyuldu kalp atışı. Hemen üzüntüye kapılmayın tekrar gittiğinizde duyarsınız inşallah.

Sonra bebeğiniz ne kadar süre sonra oldu?

6 haftalıkken benimde bebeğimin kalp atışları duyulmamış ve gözükmemişti.Ama 7+4 ken gittiğimde oradaydı atışlar.Şimdi ise bebeğim kucağimda.Inşallah sizde duyarsıniz o atısları

iki defa hamilelik gecirdim su kalp atisi olayini hala anlamiyorum.

ilk gebeligimde 6 haftalikti kalp atisini duymadik ama doktorum duymamiza gerek yok ben burda gorebiliyorum kalp atisinin oldugunu dedi ekranda bize de gosterdi ampul gibi yanip sonuyordu tekrar 12 haftada cagirmisti.

ben panikleyip neden duymadik diye 8. haftada tekrar gitmistim duymustuk bu kez. ama 10 haftalikken ne yazikki kalbi durmustu.

ikinci hamileligimde 8 haftalik olana kadar duyulmadi ben cok panikledim ama doktorum yine ayni seyi soyledi bak kalp atisi var ben burda goruyorum sen sese neden bu kadar takildin diye... ekranda ampul gibi yanip sonusunu goruyordum ama sesi actiginda hic ses gelmiyordu.

simdi 2,5 yasinda:)

Bana ilk boş gebelik kürtaja gel dedi sonra başka doktorlara gittim biri kalbi yavaş atıyor dedi şimdi çok şükür 3 yaşına girecek
Doğacağı varsa doğuyor bu da nasip
Inşallah hayırlı haberler alırsınız

Merhaba banada kalp atışları çok yavaş dedi 10gune yakındır bekleme sürecindeyim ve bebek biraz geriden geliyor sizinkidemi böyle oldu çok endişeliyim tüp bebek benimki bide
Evet ay öyleydi hamilelik boyunca da gelişim geriliği vardı hatta hep geriden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…