- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Hayır özel hastaneye gittik :/ zaten cuma günü olumsuz bir şey söylerse başka doktorlara da bakacağız. Annem için de moral biraz zor ağlayıp duruyorteşekkür ederiz iki tane ablası var bizim inşallah neşemiz olucak evimizde:)
Merhaba annem de 38 yaşımda hamile kaldım ikinciye.henüz bir olumsuz konuşmayla karşılaşmadım ama hazırlıklı olmalıyım sanırım,sizin kaç haftalık?Geç döllenme olabilir bende 7nci haftada duydum 38 yaşımda ilk bebeğime hamile kaldim..doktorlar ümitsiz konuşur zaten hele yaş ileriyse hemen riskli yok sendromlu bebek yok zekası falan insanın moralini bozuyorlar.hazirlikli olun bunlarada ..allahin izniyle saglikli bir gebelik ise saglikla ilerler zaten
Benim 2 yaşında artık..allaha şükür zeka küpü gelişimi cok iyi oğlumun masalahh..Merhaba annem de 38 yaşımda hamile kaldım ikinciye.henüz bir olumsuz konuşmayla karşılaşmadım ama hazırlıklı olmalıyım sanırım,sizin kaç haftalık?
9.haftadan once cagirmadi drum beni kalp atisinida keseyide goruruz ozaman dedi
Şuan 6+6 günlükMerhaba annem de 38 yaşımda hamile kaldım ikinciye.henüz bir olumsuz konuşmayla karşılaşmadım ama hazırlıklı olmalıyım sanırım,sizin kaç haftalık?
geç döllenme olabilir 10. haftaya kadar bekleyin benceMerhaba arkadaslar
Benim annem 41 yasinda ve hamile oldugunu ogrendik gectigimiz hafta asiri mutlu olduk gercekten:) doktorumuz 5+4 gunluk oldugunu soyledi. Kesenin filan cok iyi oldugunu soyledi ve bu hafta icin tekrar cagirdi bizi suan ise 6+6 haftalık olduğunu soyledı fakat kalp atısını duyamadık hep ultrason ile hemde vajinal yoldan kontrol ettik fakat kalp atışı duyamadıkdoktorumuz hamileliklerde böyle durumlar olabileceğini söyledi cuma günü sabahtan tekrar gidecegiz fakat bebeğin %30 saglıklı olabilecegini söyledi maalesef gercekten çok üzüldük annem şuan olduğundan daha hashas
Kese ve kesecik gözüküyor ama bebek gözükmüyor maalesef tam olarak anlatamamış olabilirim konuyla sadece bu kadar alakam var çünkü
Bu durumda olupta sonunda bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen var mı acaba ? Olumlu ve olumsuz sonuçlarınızı yazabilir misiniz rica etsem şimdiden teşekkürler
Sonra bebeğiniz ne kadar süre sonra oldu?İlk bebeğimde kalp atışı duymak için heyecanla gittiğim hastaneden maalesef aynı sebeple içim acıyarak, ağlayarak çıkmıştım. Usg ve vajinal bakıldı ve bebek ölü dendi. Sonrasında 3 doktora daha gittim ve kaybettim
Yalnız şöyle bir şey var hastalıklı bebeği vücut kabul etmıyor ve atıyormuş
Bazen de 7 hatta 8 de kalp atışı duyanlar oluyor
Cuma öğrenirsiniz artık, hakkınızda hayırlısı..
Kürtajdan sonra bir defa regli oldum sonra tekrar hamile kaldım. Şu an kızım 2 yaşını geçtiSonra bebeğiniz ne kadar süre sonra oldu?
Maşallah ve darısı başımıza inşallah...Kürtajdan sonra bir defa regli oldum sonra tekrar hamile kaldım. Şu an kızım 2 yaşını geçti
Merhaba banada kalp atışları çok yavaş dedi 10gune yakındır bekleme sürecindeyim ve bebek biraz geriden geliyor sizinkidemi böyle oldu çok endişeliyim tüp bebek benimki bideVe bu duymama geç döllenme olursa da oluyormus
Evet ay öyleydi hamilelik boyunca da gelişim geriliği vardı hatta hep geriden geldiMerhaba banada kalp atışları çok yavaş dedi 10gune yakındır bekleme sürecindeyim ve bebek biraz geriden geliyor sizinkidemi böyle oldu çok endişeliyim tüp bebek benimki bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?