Daha onceki actigim konulardan bilen arkadaslar bilir bilmeyenler icinse ozetle hastalik derecesjnde bir anne ogul iliskisinin kurbaniyim tamamen kv 2.5 yil boyunca yasattigi cehennemden sonra ruh hastasi oldugu anlasildi ve evim ayrildi sonrasjnda bir nebze rahatladm sayirlir esimin ilk 1 yil anne anne diye aglamalri senninleyken anneme ihanet ediyormusum gibi hissediyorum deyip ben yokmusum gibi davranmasi ve sirf tamam annen gelsin demem icim yasattigi onca kötü zamandan sonra neyseki bi nebze olsun kendinr geldi ve telafi etmeye baslamisti yasattigi her olumsuzlugu saglik sikintim nedeniylr acil gebelik onerildi vs vs derkrn vucudum acisindan mucize sayilacak sekilde gebe kaldim ruya gibi bir 9 ay sonrasinda her kadin gibi gonlumun muradi anneligi tattigm gunlrr cehenneme döndü ailesi yuzunden sorun ailesine banyoya girin demem ve yegeniyle ilgilenmemem daha kuzum bi haftslikken ya evi terket yoksa kork benden demeler den tutunda siddet e kadar vardi is adam resmen kin doldu bastan assagi bana karsi herkes gittiginde daha 40 m cikmamjsti bile ama benle kuzumu bi basimjza birakip disari gitmelrr acmiyim tokmuyum uykusmuyum umru bile olmadi sonunda tak etti 2 ay sonra annemlere geldim basta bisey hissetrmedom ama o hic aramiynca anladilar bir sorun oldugunu yasattiklarini duyunca ailem haliyle bir daha gitmeni istemiyoruz dediler 4. ayin sonunda ayrilik msji atinca cikti geldi babamla konusmaya ama niyeti ben degilmisim ogluna dadi olarak goturecekmis beni ve utanmadan ailemin yasattiklari icin hakli ama annem ruh hastasi benim ona hayvanca davrandigimda dogru ama benimde kinim boyle yapacak bise yoka ama ben tum buara ragmen susmali tolore etmeliymism bunalrun ustune bende elbettr donmedim onunla bu gun bosanma dilekcesi vericem ama beni tehdit ediyo cocugumun anneisz kalmasindan korkuyorum babasindan ayrilsam bile benim ona yasatacagim binlerce hayalim var yarim kalmasindan korkuyorum ama ote yandan 5 yilimi verdigim adamin beni lohusayken aptlaca sebepler yuznden ailesne kurban etmesi ve kinden vucut bulmasini ve yavruma yasattiklarini hazmedemiyorum kamu personeliyim ailemn hepsi arkamda kuzum icin kusursz sartlar saglanmis durmda ama ben genc ve dul bir kadin olarak yasama konusunda gayet korkulari olan ve esim olan insanin zarar vermesinden son derece cekinen bir jnsan olarak caresiz kalmis durumdayim dualarinizi ve desteginizi bekliyorum Rabbim hepimizin derdinij dermanini gondersn Yar ve yardimcimiz olsun insallah