Bebeğimle ilk uçak seyahati ve emzirme sorunu

mafas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
154
58
103
34
7 aylık bebeğimle uçak yolculuğu yapacağız ve oğlum ve ben yalnız olacağız biraz endişeliyim iniş ve kalkış sırasında basınçtan dolayı kuşağında ağrı olabilir emzirmek gerekir diye okudum nette ama bana kemerle bağlıyken Nasıl emzireceğim kafama takıldı tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi lütfen

Arkadaşa katılıyorum kemer engel olmuyor ben emzirme önlüğüde almıştım uçak kalkarken inerken uçma sırasında çok rahat emerdi #cnmkızımM

7 aylık bebeğimle uçak yolculuğu yapacağız ve oğlum ve ben yalnız olacağız biraz endişeliyim iniş ve kalkış sırasında basınçtan dolayı kuşağında ağrı olabilir emzirmek gerekir diye okudum nette ama bana kemerle bağlıyken Nasıl emzireceğim kafama takıldı tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi lütfen

Ben 9 aylık kızımla toplamda 8 defa bindim ucaga, o kemeri çok sıkmayın hafif arakayın. Çok zorlandığım zaman bşraz da açtım kemeri ne yalan söyliyim. Ayrıca o basınç öok da olumsuz etkilemiyor. Biz emmeden de cok inil kalkış yaptık

merhaba arkadaşlar bende 3.5 aylik bebeğimle 30 ağustosta uçaga bindim , yolçulugumuz korktuğum gibi olmadi. kemer sıkıntısı da yaşamadik. uçak kalkacaği ve ınişe başlayacaği zmn emzirdim. hiç bi problemsiz gittik . zaten çocuk için de ayrica yer verdiler gidiş dönüşümüz bile güzel geçti. 4 saatlik yolçulugumuzun 3 saatini uyuyarak geçirdi çocuğum. annesini üzmedi yani..

Back
X