Bebeğimle ne oynayalim ?

Dün 4 farkli renkte balon sisirdim ve bi ipe bagladim hepsini. onlari havalandirdikca benimki kikir kikir gülüyor cok egleniyor böcegim. Birde banyo yaptirmadan önce üstünü cikariyorum. Elime bi renkli tüy alip vücudunda gezdiriyorum gidiklaniyor oda cok eglenceli geliyor bebislere bi deneyin.....

renkli hikaye kitapları alıp yere oturun kızlar,
bacaklarnızı iyi ce acarak kitabı önünüze,
yavrunuzu da kitabı görecek şekilde kucağınıza oturtun,
kitaptaki herşeyi abartılı seslerle yavaş yavaş seslendirerek okurken,
parmaklarınızla tüm hikaye karakterlerinii,tüm nesne,obje ve hatta renkleri yavrunuzun parmağıyla göstere göstere konuşa konuşa irdeleyin,
sorular soruunn,cevap verecekmiş gibi boşluk bırakıp bekleyin,sonra kendiniz cevabı verin
anlamaz demeyin,
iyi derecede bir kelime haznesi için tavsiye olunur..

senin kitap fikrin demek istedim

kızlar bir harikasınız ben çalıştığım için araştırma yapma vakti epk bulamıyorum
sizlerin yardımıyla her şeyi öğreniyorum teşekkür ederim:)
hepinize kolay gelsin

kızlar bir harikasınız ben çalıştığım için araştırma yapma vakti epk bulamıyorum
sizlerin yardımıyla her şeyi öğreniyorum teşekkür ederim:)
hepinize kolay gelsin

kaydirigubbakcemile5 :lepi: nette arastirip bisey bulmak hakkatten zor ve kafa karistirici.... Böyle bi yer gercekten cok ise yariyor

bebekler icin kumas kitaplar var hem hasur husur yapıyor hem cok renkli ve yumusak. Ben suan onu gösteriyorum kızıma

onlara bende cok özendim ama bulduklarim cok sade pekde hosuma gitmediler. normal kitap ve yazilar cok ilgisini cekiyor zaten. biz direk büyüklere basladik.

Back
X