- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Kesin kullanıyordur canım yoksa gece insan ne yapar başka.ondan sonra sonu aldatmaya kadar gidiyo maalesef.Hala gelmedi mi cok üzüldüm konuna
Nasıl böyle davranıyor anlamiyorum...
Alkol filan kullanıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin kullanıyordur canım yoksa gece insan ne yapar başka.ondan sonra sonu aldatmaya kadar gidiyo maalesef.Hala gelmedi mi cok üzüldüm konuna
Nasıl böyle davranıyor anlamiyorum...
Alkol filan kullanıyor mu?
Ben çok üzüldüm kadina, konuya ,bebege gerçekten nasil icten yazmis ve kötü olan su saate kadar ulasilmamasi kötü bebek var bisey. Olsa kocaya ulasamiyor kadinKesin kullanıyordur canım yoksa gece insan ne yapar başka.ondan sonra sonu aldatmaya kadar gidiyo maalesef.
Bencede gidin ki aklı başına gelsin .ama şöyle bişey var işten dolayı gelmiyorsa ve sizi yalnız bıraktığında haberdar sorun değil. Ama diyorsunuz arkadaşlarıyla takılıyor gitmelisiniz ama bebeğinizi düşünün her zaman .evde kalıp konuşmayacak protesto etmiş olursunuz bebeğiniz disarda perişan olabilirArkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Bencede gidin ki aklı başına gelsin .ama şöyle bişey var işten dolayı gelmiyorsa ve sizi yalnız bıraktığında haberdar sorun değil. Ama diyorsunuz arkadaşlarıyla takılıyor gitmelisiniz ama bebeğinizi düşünün her zaman .evde kalıp konuşmayacak protesto etmiş olursunuz bebeğiniz disarda perişan olabilirArkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Tabiki paylasir. Paylasmak zorunda. Ve esiniz polise basvurunca kayip diye direk bulurlar. Dahasi sizi cocuk kacirmakla suclayabbilir bile esiniz bu kadar sorunlu iseniz.Peki otele yerimi kimseye bildirmemesini söylesem de karakol onunla paylasr mi bunu ?
Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında[/QUO
Eşinizle beraber gitseniz kısa bir tatile bebeği de alın belki iyi gelir mekan değiştirmek belli ki çok bunalmışsınızArkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Canım o saatte o telefonun kapalı olması normal mi ya size bişey olsa,NE kadar evlisinizBak saat gecenin 4 bucuğu orta da yok telefonu kapalı ona cok söyledim bebek artık seni tanıyor seni görünce mutlu oluyor diye onu bile umursamıyor
Arkadaşa hak veriyorum gitme konuş veya o yokmuş gibi yapbu adamlar blöfleri yemezler, bi de terketmiş gibi yapıp kuzu gibi eve dönerseniz iyice havaya girer işi arsızlığa vururlar. ayrılacaksanız bidaha dönmemek üzere ayrılın, ayrılmayacaksanız da normal yollarla konuşarak sorunu çözmeye çalışın.
Allah iyiliğini versin kadın şeytanın ta kendisi derlerdialınırdım haklılarmış kırk yıl düşünsem aklıma gelmez çok akıllı bi kadın mısın bence. (uygulamalı arkadaş. Bu kapıyı zorladığı diye kaplyı çiz annelere haber et korkunu büyük tut inansılar ki eşine baskı daha agır olurAllah yardımcın olsun şakın eve alma. Uyuz adam seni evde bırakıp kendi gezmelerde Allah bilir ne yapıyordur. Kötü düşünmek istemem ama Yolu yol değil eşinin. Sizi bi gün kökten kaybedecek olucak.
Bak ne dicem sana
Önce kendisi giderse bi daha eve hırsız giriyor diye ortalığı ayağa kaldır kapıyla oynadılar de aileni ara kocan nerde diye sorarlarsa Yok de.. kabak onun başına patlasın canı cehenneme
Bu arada kapının girişini tornavidayla açıyormuş gibi çiz :)
okuduğum en akıllıca öneri deneyin bence deEsine acik acik mesaj yaz anlat butun icindeki sikintilari ve bir iki gun gelme yaz.Sonra teli kapat kapiyi kitle