• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimle otele gitsem ?

otelde ne yapacaksın canım ya alma eve bu zamana kadar nerdeyse orada kalmaya devam etsin:KK53:zaten doğum yaptıktan sonra bu erkeklere bi haller oluyor totoları göğe mi değiyor nedir:sopa:bence ailenin yanına git hem iyi gelir hem kafan dağılır, beklentilerini de net bir şekilde söyle, unuttuğu yada sallamadığı sorumluluklarını da sık sık hatırlat:KK14:

Alkol mu alıyor eşiniz ? Bir yerde sızmış olabilir.
Gitmeden önce size haber vermemesi en kötüsü.

Ailenize gitmeyin, evinizden ayrılmayın..

Ona ders vermiş olmazsınız , aksine daha rahat bir alan açarsınız.

Evde yokmuş gibi davranın. Ve boşacaksaniz da evinizde davanizi açın .
Ders alacaksan o ar alır.

Ama siz ailenizin yanında olursanız bu süreç çok uzar. 4 aylık bebekle çok bunalirsiniz üstelik.

bu adamlar blöfleri yemezler, bi de terketmiş gibi yapıp kuzu gibi eve dönerseniz iyice havaya girer işi arsızlığa vururlar. ayrılacaksanız bidaha dönmemek üzere ayrılın, ayrılmayacaksanız da normal yollarla konuşarak sorunu çözmeye çalışın.

İçti içti bir yerlerde sızdı muhtemelen.
Ne kadar sorumsuz bir adammış , gazetelerde neler okuyoruz . Allah korusun içki herşeye sebep. Telefonu da kapalı, ya başına bişey geldiyse veya sizin başınıza bişey gelse hiç haberi olmayacak.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun, zor böyle sorumsuz bir adamla.

eşin hala gelmediyse, ya onu bir süre eve alma, sürünsün.
eğer eve alacaksan, ailene git ve tüm iletişim yollarını kapat.
umurunda mı değil mi görürsün.

Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Bencede gidin ki aklı başına gelsin .ama şöyle bişey var işten dolayı gelmiyorsa ve sizi yalnız bıraktığında haberdar sorun değil. Ama diyorsunuz arkadaşlarıyla takılıyor gitmelisiniz ama bebeğinizi düşünün her zaman .evde kalıp konuşmayacak protesto etmiş olursunuz bebeğiniz disarda perişan olabilir

Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Bencede gidin ki aklı başına gelsin .ama şöyle bişey var işten dolayı gelmiyorsa ve sizi yalnız bıraktığında haberdar sorun değil. Ama diyorsunuz arkadaşlarıyla takılıyor gitmelisiniz ama bebeğinizi düşünün her zaman .evde kalıp konuşmayacak protesto etmiş olursunuz bebeğiniz disarda perişan olabilir

akşama yaa eve erkekn gelirsin yada seni eve almam de
ama gerçektende alma , bakalım ozaman ne b...yıyecek

Peki otele yerimi kimseye bildirmemesini söylesem de karakol onunla paylasr mi bunu ?
Tabiki paylasir. Paylasmak zorunda. Ve esiniz polise basvurunca kayip diye direk bulurlar. Dahasi sizi cocuk kacirmakla suclayabbilir bile esiniz bu kadar sorunlu iseniz.

Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında[/QUO
Eşinizle beraber gitseniz kısa bir tatile bebeği de alın belki iyi gelir mekan değiştirmek belli ki çok bunalmışsınız

Allah yardımcın olsun şakın eve alma. Uyuz adam seni evde bırakıp kendi gezmelerde Allah bilir ne yapıyordur. Kötü düşünmek istemem ama Yolu yol değil eşinin. Sizi bi gün kökten kaybedecek olucak.
Bak ne dicem sana
Önce kendisi giderse bi daha eve hırsız giriyor diye ortalığı ayağa kaldır kapıyla oynadılar de aileni ara kocan nerde diye sorarlarsa Yok de.. kabak onun başına patlasın canı cehenneme
Bu arada kapının girişini tornavidayla açıyormuş gibi çiz :)

bu adamlar blöfleri yemezler, bi de terketmiş gibi yapıp kuzu gibi eve dönerseniz iyice havaya girer işi arsızlığa vururlar. ayrılacaksanız bidaha dönmemek üzere ayrılın, ayrılmayacaksanız da normal yollarla konuşarak sorunu çözmeye çalışın.
Arkadaşa hak veriyorum gitme konuş veya o yokmuş gibi yap

Allah yardımcın olsun şakın eve alma. Uyuz adam seni evde bırakıp kendi gezmelerde Allah bilir ne yapıyordur. Kötü düşünmek istemem ama Yolu yol değil eşinin. Sizi bi gün kökten kaybedecek olucak.
Bak ne dicem sana
Önce kendisi giderse bi daha eve hırsız giriyor diye ortalığı ayağa kaldır kapıyla oynadılar de aileni ara kocan nerde diye sorarlarsa Yok de.. kabak onun başına patlasın canı cehenneme
Bu arada kapının girişini tornavidayla açıyormuş gibi çiz :)
Allah iyiliğini versin kadın şeytanın ta kendisi derlerdialınırdım haklılarmış kırk yıl düşünsem aklıma gelmez çok akıllı bi kadın mısın bence. (uygulamalı arkadaş. Bu kapıyı zorladığı diye kaplyı çiz annelere haber et korkunu büyük tut inansılar ki eşine baskı daha agır olur

Canım benim gerçekten üzüldüm. Ciddi bir problem tabi. Hele ki şu dönemde daha cok ihtiyacın var eşinin destegine seni cok iyi anlıyorum. Otele gitme bence. Evinde dur derim. Bebeginle ilgilen. Ilgini alakanı tamamen ona ver. Yani bir çözüm önerenemiyorum malesef adam bunu alışkanlık haline getirmiş. Engellemeye çalışsan sana zarar vermesinden korkuyorum. Bol dua et. Bugünde cuma allahım kabul eder inşallah. Bende hamileyim bende edecegim sana dua. Üzme tatlı canını değmez

Back
X