Bebeğimmm

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Sevgili ve bilgili kk üyeleri
Bebeğim 5 aylık oldu yavaş yavaş ek gıdalara alıştırmaya çalışıyorum.
Elma suyu muz çok az miktarda patates püresi 4 aylık bebekler için olan pirinçli mamalardan yavaş yavaş yoğurda başladım şimdi.
Sorun şurda bebeğim 3 günde bir anca kakasını yapıyor ve kakası yeşil bazen çok koyu yeşil siyah bile diyebilirim ve çok kötü kokulu bir şekilde yapıyor bu ek gıdalardan dolayımıdır yoksa bi sorun bir hastalık belirtisimi ve idrarıda çok koyu kiremit rengi parçacıklar var.
Bebeğime çok büyük zorluklarla anca bi kaç kaşık su içirebiliyorum.
Bebeğimde huzursuzluk ateş falanda yok.
Sizce sebep ne olabilir bebeğim hastamı yoksa verdiğim gıdalarlamı alakalı ama gıdaları çok az veriyorum sadece tadımlık offf çıldıracam

Eger ek gida veriyorsan mutlaka su icirmelisin. Ayrica kakasinin kokmasi normal ama odrar normal degil gibi. Aylik rutin kontrole goturmuyormusunuz ?

Eger ek gida veriyorsan mutlaka su icirmelisin. Ayrica kakasinin kokmasi normal ama odrar normal degil gibi. Aylik rutin kontrole goturmuyormusunuz ?
Sadece sağlık ocağına götürüyorum orda doktor bakıyo bişeyi yok diyor çocuk doktoruna götürmüyoruz sağlık ocağındaki gerek yok hastaneye götürmeyin mikrop kapar falan diyo

Sakami bu asil saglik ocagindaki ilgisiz doktorlardan mikrop kapmasin ! Uygun hastaneler var ozel hastane oralara goturun idrar tahlili falan yaptirin. Usutmus iltihap falan olabilir cocukda

Şakamısınız siz? Kusura bakmayında sizinki vicdan falan değil düpedüz cehalet. Canı acır diye götürmemeye devam edin. Aferim.
Özel hastanede sürekli kontrolleri vardı ve hep götürüyorduk. Ama doktor 3 ayından sonra artık görmek istemedi idrar tahlilini daha önce iki kez yaptırdık hiç bişey çıkmadı doktor bol bol besleyin geçer demişdi bi dönem geçdi şimdi tekrar oldu ben bebeğimi her aşıya götürdüğümde ağlıyorum ilk bebeğim ve onu çok zorluklarla doğurdum canının acımasından korkmam cahillikden değil annelikden

öyle şey mi olur

acırsa da acır yani önemli olan büyük hastalığı engellemek

aşı da mı yaptırmıyorsunuz

sütünüz varsa bol emsin yoğurt vs de iyi gelir
Sütüm yok hiç emmedi malesef mamayla besleniyor idrar tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı aşıya her götürdüğümde ağlayarak gidiyorum bende babasıda kıyamıyoruz ona

Sütüm yok hiç emmedi malesef mamayla besleniyor idrar tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı aşıya her götürdüğümde ağlayarak gidiyorum bende babasıda kıyamıyoruz ona

ama bu tutumunuz sağlıklı değil

ne demek kıyamıyoruz ağlıyoruz

hadi şimdi aklı ermiyor aklı erince annem de ağlıyor çok kötü bir şey bu der

önce biraz sağlıklı düşünün sonra da güzelce doktorsa hasta diye götürün rutin kontrol değil de hasta diye anlatın buradakileri

Yanlış besliyorsunuz.muz patates püresi pirinc maması için erken. .havuc kabak gibi hafif sebzeler le başlayın. Ya bir Dr a danışın yada araştırın netten.acil çocuk dru görmeli bebegini...bol su alsin emmiyorsa

Yanlış besliyorsunuz.muz patates püresi pirinc maması için erken. .havuc kabak gibi hafif sebzeler le başlayın. Ya bir Dr a danışın yada araştırın netten.acil çocuk dru görmeli bebegini...bol su alsin emmiyorsa
Ya zaten susuz kalıyo deniyor ama içmiyo içince ya kusuyo ya boğuluyo yada ağzından atıyo

Benim oglumda 5 aylık şuan kan ve demir damlası kullaniyoruz sen kullanıyormusun
Kullaniyorsan oda kakasinin rengini koyylastirir ve kabızlık yapar
Sağlık ocaklari sandiginiz gibi tu kaka yerler değil özellikle bebekler konusunda tecrübeli oluyorlar

Back
X