Bebeğimmm

Muz,pirinç, patates kabız yapar.vermeyin onları en azından kabızlığı geçene kadar.kayısı püresi yedirin.su içirmeniz lazım ek gıdaya geçişte anne sütü de yoksa su vermeniz gerek.elmayı rendeleyin biraz su ile yada ıhlamurla sulandırıp verin ama yavaş yavaş suta alıştırın.
Doktora götürmeniz de şart.ben de bebeğimi çok uzun tedavi ve ameliyatlar sonucunda doğurdum ama aylık doktor konrtolünü hiç ihmal eymiyorum.aşı, tahlil kan alınması gerekiyorsa da yaptırıyorum bu konuda çok yanlış yapıyorsunuz.mazallah bu ihmalkarlığınız başınıza iş açabilir.çok geçmiş olsun bebeğinize.

Özel hastanede sürekli kontrolleri vardı ve hep götürüyorduk. Ama doktor 3 ayından sonra artık görmek istemedi idrar tahlilini daha önce iki kez yaptırdık hiç bişey çıkmadı doktor bol bol besleyin geçer demişdi bi dönem geçdi şimdi tekrar oldu ben bebeğimi her aşıya götürdüğümde ağlıyorum ilk bebeğim ve onu çok zorluklarla doğurdum canının acımasından korkmam cahillikden değil annelikden

Pek özel hastane gibi degilmis sizinkisi..cocuk en az bi yasina kadar rutin kontrole götürülür..kendi kafaniza göre degil bi doktor listesine göre besleyin

Ilk cocuk cahillikle geciyor..sizinkisi de öyle olmus..ne bebekler var daha minicikken ne ameliyatlar geciriyorlar..bi asiyi bile bu kadar dramatize etmeniz şükürsüzlük ama bence annelik degil..

Siz bi an önce iyi bi doktor bulun ve bebeginizi de hemen götürün

Tamam canim hicbiseyi yok bebeğinin verdiğin damlalardan
İki güne bir ver kan damlasini demiri her gün
Aynı belirtiler var bizdede suyu icirmeye çalış
Güle güle buyut yavrunu saglikla

Nasıl bu kadar eminsiniz
Doktor gibi bir de şu günde şu kadar içir diye yazmışsınız
Ya bir şey olursa
Bunun sorumluluğunu nasıl aliyorsunuz
Ya çocuğun bir rahatsızlığı varsa ciddi
Sevgili konu sahibi lütfen uzman çocuk doktoruna götürün

Ya zaten susuz kalıyo deniyor ama içmiyo içince ya kusuyo ya boğuluyo yada ağzından atıyo

Çay kasigiyla sabirla yavaş yavaş ver alışsin kuzucuk:) yutma refleksi yeni gelişiyor normal atması ama alisacak
sakin kal paniklemeden damlada alsa akit ağzından suyu sık sık

Nasıl bu kadar eminsiniz
Doktor gibi bir de şu günde şu kadar içir diye yazmışsınız
Ya bir şey olursa
Bunun sorumluluğunu nasıl aliyorsunuz
Ya çocuğun bir rahatsızlığı varsa ciddi
Sevgili konu sahibi lütfen uzman çocuk doktoruna götürün
Aynı şey basımda olduğu için olablirmi tatlım çocuk konusunda tecrubem fazladır merak etme
Doktor olduğumu iddaa etmedim zaten doktorun damla hakkında bana verdiği tavsiyesini ilettim arkadaşa
Kabız olmaması için iki günde bir ver dedi
Araya maydanoz olmakla tatmin olmussundur umarim

Back
X