Bebeğimmmmmmmmmmmm

turku442

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
21
0
36
İstanbul
Arkadaşlar 9+4 günlük hamileyim dün ilişki sırasında çok zorlandım kendimi çok kötü hissettim bişey olcak diye bebeğime.hep ağrım oluyodu kasıklarımda o gün hiç olmadı daha bi telaşlandım tabi.akşam doktora gittim benim doktorum yoktu başka biri baktı çok kaba bi şekilde niye ilişki yaşadınkı dedi ama benim doktorum sorun yok demişti moralimi alt üst etti.kasıklarında ağrı olması normal deil dedi ama rahim büyümesinden dolayı olmuyomu.ultrasonda sorun görünmedi.bende biraz pimpirikliyim sanım ağrısa sorun yapıyorum ağrımasa sorun yapıyorum acaba bişeymi oldu diye lütfen bana yol gösterin:14:

ara ara sancı olur fakat buda normal yani ayrıca doktorun yasak koymamışsa sorun etme bence her doktor bir olmuyor bazen herkesin yaklaşımı farklı sen gönlünü ferah tut Allah 'ın izniyle hiçbirşey olmaz

tşk ederim canım cevabın için inan benim için çok zorlu bi dönem herşeyden bisorun çıkartıyorum.niye ağrı yok bişeymi oldu ağrıyo acaba bişeymi yaptım çok üzülüyorum bebeğime bişey olcak diye

insan tecrübesiz olunca ister istemez panik yapıyor. bende ilk başlarda çok tedirgindim. doktorum birlikte olmayın demişti sana birşey demediyse sıkıntı yoktur cnm üzülme :)

Canım üzme kendini inşallah birşey yoktur.. Zaten doktorun da yasak getirmemiş muhtemelen kastıgın için kendini olmuştur. Ben çok korkuyordum ve geriliyordum o yüzden huzursuz hissedecekken kendini 12 hafta dolana kadar en azından ilişkiden uzak dur.. Zaten insan gergin ve tedirgin olunca bir anlamı kalmıyor :( hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah !!

Back
X