yaaa nedir bu bebekle aynı odada uyuma sevdası.... arkadaşlar durumunuz varsa yani bir başka odanız varsa alın bebeğinizi o odaya bebek odasında yatsın uyusun.. Napacaksınız yanınızda bir yasına kadar.... Kendi odasını, yatagını biilsin..Inanin daha rahat edeceksiniz.. ben 54 gunlukken bebeğimi kendi odasında uyumayı ogrettim su an kendi basına uyuyor krallar gibi... Bende oyle... Unutmayın ki anne olmadan once hepimiz birer kadındık.. Lutfen kadınlıgınızı annelik guduleriniz bastırmasın..

Ayakta alkışlıyorum sizi.Bebekler uyurken bile etrafını dinliyor ve bilinçaltına atıyor.Erken yaşta cinselliği öğrenip çocukluğunu yaşamamasını istemiyorum.Ne dinim bunu hoş görür ne mantığım.Cinsellik şahidi çocukların bakışlarını gördüğümde tiksiniyorum o aileden ve çocuktan.Yatır başka odaya ne halt edersen et arkadaş.Kilitle kapını açmasın sıpa (büyüdükten sonra tabi)
Hem başka odada yatması anneye neden eziyet olsunki?Zaten ağladığında uyanmıyormusun?Ayağa kalkmıyormusun?Ha aynı odada ha başka.
Bebeğimi tek başına çaresiz bırakmış olma hissi zaman zaman bende de oluyor.Hele de yatağından masum masum ardımdan bakarken çok zor oluyor.Ama buna mecburum.Hem onun için hem kendim için.
Sabahları yatağımıza alıp koklaşıp oynaşmayı bizde yapıyoruz.Bunun için aynı odada uyumak gereksiz.Haftada 1 kereyi geçmemek şartıyla babamız gittikten sonra koca yatakta beraber uyuyoruz kuzucumla.
Ben 37 günlükken ayırdım odasını kızımın.Hep düşündüğüm şeydi bu.Bebek telsizini aldığım gün ayırdım.Her mıkırdanmasında sıçramamak,beni gördüğünde kucak istememesini sağlamak çok güzel bişey.Druna da sordum yatırabilrsin bi sorun yok dedi.
Yazdıklarıma bakıp duygusuz,soğuk anne diyebilirsiniz.Yavrum için canım feda.Ama o benim hayatıma dahil oldu,ben onunkine değil.Özelim,isteklerim,kurallarım var yaşamıma dair.Onun da bunlara alışması lazım.Elbette gaddarlık yapmıyorum kuzucuğuma ama ağaç yaş iken eğilir arkadaşlar.Odasını,özelini,uykusunu bilmeli o da.Kuzumun yanında (uyurken bile)eşimle oynaşmam.Masum öpücükler,sarılmalar ok.Ama bir adım ilerisine dur derim hep eşime.O da bana riayet eder sağolsun.Herşeyi yaşında öğrenmeli benim yavrum.Anlayamayacağı şeylere şahit olmasına lüzum yok.