Bebeğin 3 hafta geriden gelmesi

Cbkc11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
27
6
6
28
Herkese merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim bebeğimin 3 hafta gerilemesi olduğunu öğrendim 1500 gram şuan aynı durumu yaşayan varmı yada yaşamış olanlar beni ne bekliyor acaba şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba. Bu durumu yeni mi öğrendiniz? Detaylı ultrasonda nasıldı?
Benim 30+0 da 1500 dü sanırım. Ama bu değerler değişebiliyor. Doktorunuz bir tehlike görmüyorsa dert etmeyin.

Tahminim yakın takibe alır sizi doktorunuz. Bir şey demedi mi? Gelişme olmazsa acil sezeryan olabiliyor. Çünkü bebeğin beslenmesi bozulmuş olabilir artık dışarıda beslemeye başlıyorlar ama 33.hafta çok iyi hafta artık.

Mrb bebeğiniz ne durumda acaba gelişimi kilo alımında artma oldumu haftasına göre. Benimde bebeğim biraz küçükmüş haftasına göre bugun 31+6 yım ve bebeğim 1634 gram

Mrb bebeğiniz ne durumda acaba gelişimi kilo alımında artma oldumu haftasına göre. Benimde bebeğim biraz küçükmüş haftasına göre bugun 31+6 yım ve bebeğim 1634 gram
Merhaba 33 haftalik hamileyken bebegimin 3 hafta geri kaldığını öğrendim. Kilosu 1700 . Sizde durumlar ne oldu. Kilo aldi mi. Bir sıkıntı yasadiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…