Çocuk Hastalıkları bebegin ayagini kasmasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
23
45
Merhaba arkadaşlar 34+5 haftalık doğan ikizlerim var düzeltilmiş 6 ay olcaklar kızımın ayaklarına dokunduğumda ayaklarını sopa gibi gerip kasiyor kendini sağına soluna dönmesi iyi başını tutabiliyor ama ayaklarının üstüne basmiyor bukuyor ayağını sizce sorun varmıdır tecrübeli anneler yazabilirmi

Bende ayni zamanli kizimi dunyaya getirdim duzeltilmis yedi aylik olacak bir hafta sonra.Ayni seyi farkedip cocuk dr gosterdim cocuk norologu gorsun dedi norolog beyinsel bir sikinti gormedi fizik tedavi baslayabilir dedi ama ben oglumdan tanidigim cok guvendigim ortopediste gittim gecen ctesi muayenede sag bacak arka kaslarinda gerilme var dedi egzersiz verdi bey dk bes defa gunde uc gundur yaptiriyorum uc ay devam edicez cok buyuk sikinti olmadigini gececegini soyledi ve bastirmayin dedi bilgine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…