- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
- Konu Sahibi oglak_kadini
Aman aman ayni hatayi ben yaptim 3 yil da evliligim yiprandi ben sinir hastası olma kivamina geldim sakin ha..ucretsiz izin al hic olmadi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman söylüyorum. Bu çocuk benim çocuğum. Başımıza kahya oldun diyen bir eşim var.Hayır yine de ücretsize ayrılabilirsin hatta arada işe geri dönüp tekrar ayrılabilirsin, doğum izni bitiminden itibaren iki yıl hakkın var senin mart sonunda iznin bitmiş 5 ay geçmiş şu an hala 19ay ücretsiz izin hakkın var.
Diğer konuda ise sana şöyle söyleyeyim iyilikle hallolsun diyebileceğin konular tek taraflı çabayla asla iyilikle hallolmuyor! Hatta sonunda çok büyük kötülük çıkıyor kötü olan da genelde sen oluyorsun. Söz konusu evladınsa kimsenin lafına bakma ne olması gerekiyorsa onu yapmaya çalış. O senin çocuğun onun için en iyi olanı sadece SEN bilebilirsin.
Anlatamıyorum ki. Kendi yiyip içip yatıcak. Ben bir dakika boş kalmıycam. Ama anlamadığım şu. Beni tanıyor sonuçta. Bi kere susucam iki kere susucam. Sonra başlıycam ben de. Yüz göz olucaz. Bunu hiç düşünmüyor. Herkese her zaman diyorum. Her iş eşte bitiyor.Sinir hastası olursun. Onlar 3 saat çocuğa bakar sen yemek çamaşır bulaşık hizmetçiye dönersin.
Ortak karar olmasını istememin sebebi şu. Şimdi çocuğun ateşi çıksa büyk sorunlar yaşayacağız. Sen yaptın. Senin yüzünden diyip sürekli moralimi bozacak. İlla kabul ettirmeye çalıltım ama olacak gibi değil. Zaten artık böyle olacak . 19una kadar bulucam. Şunu yapmasını da biliyorum yarın cuna ve haftaya komple baktırıp bir tartışma çıkarıp bakın olmuyo işte demesini de çok iyi biliyorum. İyilikle hallolsun istedikçe beni çileden çıkarıyorlar.Hır gür çıkarsa çıksın. Bakıcı tutacağım diyip kestirip atın. Cevap vermeyin, tartışmayın, başka odaya gidin. Sakince bakıcı tutacağım diyip durun ve tutun o kadar. Başka çözümü var mı?
Uzaklar evet. İlçede oturuyorlar. Ya ben gelip iki gün kalmalarına da birşey demem. Bunlar geldi mi gitmiyorlar. Bunlar evdeyken birlikte olmuyorum. Bu sefer sinirlenip surat asıyor eşim. Kv sürekli aranızda birşey mi var. Oğlum kendini harabettin. Neyi takıyorsun kafaya diyor. Sürekli bana laf sokuyor oğlumu hoş tut. DiyeUzak mı oturuyorlar?
Çok can sıkıcı bır durum neden bu kadar anlayıssız oluyorlar, sonucta taksı paralarını versenız her aksam evlerıne donseler olmuyor mu ?
Buarada dıger cocuklarınızı neden kaybettınız
bu durumda 2 gunun dısında gerı kalan 5 gundemı sızde kalacaklar yanı sızle yasayacaklar ?Uzaklar evet. İlçede oturuyorlar. Ya ben gelip iki gün kalmalarına da birşey demem. Bunlar geldi mi gitmiyorlar. Bunlar evdeyken birlikte olmuyorum. Bu sefer sinirlenip surat asıyor eşim. Kv sürekli aranızda birşey mi var. Oğlum kendini harabettin. Neyi takıyorsun kafaya diyor. Sürekli bana laf sokuyor oğlumu hoş tut. Diye
Ewet bakıcı olmaz derse gidip ücretsiz alıcam. Ne takmışım bu kadar beeAman aman ayni hatayi ben yaptim 3 yil da evliligim yiprandi ben sinir hastası olma kivamina geldim sakin ha..ucretsiz izin al hic olmadi.
Ewet kışın soğukta gitmiycekler. Karanlık oldu araba süremiyoz diyip ertesi güne kalcaklar. Hadi geçtim herşeyi bir de oğulları var. Sürekli bizden para ister. Arar yemekte ne var der. Beğenirse gelir. Beğenmezse gelmez. Annesi burda durunca o da sürekli gelecek 11 12 ye kadar maç izleyip uykusu gelince gidicek. Yani 5 kişi ve bir bebeğe habire hizmet edicem. En ufak bişeyde de gelin bizi istemiiiii diye kaynana başlıycakbu durumda 2 gunun dısında gerı kalan 5 gundemı sızde kalacaklar yanı sızle yasayacaklar ?
aklınca anasını saydıracak işteZaten ben gelmesini de istemiyordum. Eşim illa ara gelsin ben yoruldum diyordu. Yani kendine istiyordu ama illa ben diyecekmişim.
Boşanıp şöyle ege kıyılarına yerleşmek ve kafa dinlemek istiyorummmmm.![]()
O düzelmesin yapacağımı biliyorum zaten. Son demlerimiz.Allah hayirli saglikli omurler versin evladina.
Suc kv degil ki... Esin de... Daha gebeliginin basindan beri ne halde oldugunu bizzar goren insan . Siparisle yardimi karsi komsu da yapar...
Esinin duzelmesi lazim maalesef.