Bebeğin bakımı sorunsalı

Aman aman ayni hatayi ben yaptim 3 yil da evliligim yiprandi ben sinir hastası olma kivamina geldim sakin ha..ucretsiz izin al hic olmadi.

O kadar kötü günler geçirmiş olmana rağmen nasıl hala anacı olabiliyor bu herif?

Kendinin de canı var ortada. Tek sana ait bir olgu değil ki.

Derdin daha farklı ama cidden beynim almıyor benim bu olayı.
Nasıl evlat yetistiriyorlar böyle kendilerine bağımlı. Tövbe est.

E hir gür zaten çıkmış ben olsam kökten çözerim nirvanalik hir gür yaratır o eve kvden başkasının gelmesini engellerim.

Millet ne geniş ya.
Daha küçük yavrunuz o kadar kalabalığa dayanabilecek mi bir anda?

Neyse ki uzaksınız.
Ya yakın olsaydınız.

Hayır yine de ücretsize ayrılabilirsin hatta arada işe geri dönüp tekrar ayrılabilirsin, doğum izni bitiminden itibaren iki yıl hakkın var senin mart sonunda iznin bitmiş 5 ay geçmiş şu an hala 19ay ücretsiz izin hakkın var.

Diğer konuda ise sana şöyle söyleyeyim iyilikle hallolsun diyebileceğin konular tek taraflı çabayla asla iyilikle hallolmuyor! Hatta sonunda çok büyük kötülük çıkıyor kötü olan da genelde sen oluyorsun. Söz konusu evladınsa kimsenin lafına bakma ne olması gerekiyorsa onu yapmaya çalış. O senin çocuğun onun için en iyi olanı sadece SEN bilebilirsin.
Her zaman söylüyorum. Bu çocuk benim çocuğum. Başımıza kahya oldun diyen bir eşim var.

Sinir hastası olursun. Onlar 3 saat çocuğa bakar sen yemek çamaşır bulaşık hizmetçiye dönersin.
Anlatamıyorum ki. Kendi yiyip içip yatıcak. Ben bir dakika boş kalmıycam. Ama anlamadığım şu. Beni tanıyor sonuçta. Bi kere susucam iki kere susucam. Sonra başlıycam ben de. Yüz göz olucaz. Bunu hiç düşünmüyor. Herkese her zaman diyorum. Her iş eşte bitiyor.

Uzak mı oturuyorlar?
Çok can sıkıcı bır durum neden bu kadar anlayıssız oluyorlar, sonucta taksı paralarını versenız her aksam evlerıne donseler olmuyor mu ?
Buarada dıger cocuklarınızı neden kaybettınız

Hır gür çıkarsa çıksın. Bakıcı tutacağım diyip kestirip atın. Cevap vermeyin, tartışmayın, başka odaya gidin. Sakince bakıcı tutacağım diyip durun ve tutun o kadar. Başka çözümü var mı?
Ortak karar olmasını istememin sebebi şu. Şimdi çocuğun ateşi çıksa büyk sorunlar yaşayacağız. Sen yaptın. Senin yüzünden diyip sürekli moralimi bozacak. İlla kabul ettirmeye çalıltım ama olacak gibi değil. Zaten artık böyle olacak . 19una kadar bulucam. Şunu yapmasını da biliyorum yarın cuna ve haftaya komple baktırıp bir tartışma çıkarıp bakın olmuyo işte demesini de çok iyi biliyorum. İyilikle hallolsun istedikçe beni çileden çıkarıyorlar.

Uzak mı oturuyorlar?
Çok can sıkıcı bır durum neden bu kadar anlayıssız oluyorlar, sonucta taksı paralarını versenız her aksam evlerıne donseler olmuyor mu ?
Buarada dıger cocuklarınızı neden kaybettınız
Uzaklar evet. İlçede oturuyorlar. Ya ben gelip iki gün kalmalarına da birşey demem. Bunlar geldi mi gitmiyorlar. Bunlar evdeyken birlikte olmuyorum. Bu sefer sinirlenip surat asıyor eşim. Kv sürekli aranızda birşey mi var. Oğlum kendini harabettin. Neyi takıyorsun kafaya diyor. Sürekli bana laf sokuyor oğlumu hoş tut. Diye

Uzaklar evet. İlçede oturuyorlar. Ya ben gelip iki gün kalmalarına da birşey demem. Bunlar geldi mi gitmiyorlar. Bunlar evdeyken birlikte olmuyorum. Bu sefer sinirlenip surat asıyor eşim. Kv sürekli aranızda birşey mi var. Oğlum kendini harabettin. Neyi takıyorsun kafaya diyor. Sürekli bana laf sokuyor oğlumu hoş tut. Diye
bu durumda 2 gunun dısında gerı kalan 5 gundemı sızde kalacaklar yanı sızle yasayacaklar ?

bu durumda 2 gunun dısında gerı kalan 5 gundemı sızde kalacaklar yanı sızle yasayacaklar ?
Ewet kışın soğukta gitmiycekler. Karanlık oldu araba süremiyoz diyip ertesi güne kalcaklar. Hadi geçtim herşeyi bir de oğulları var. Sürekli bizden para ister. Arar yemekte ne var der. Beğenirse gelir. Beğenmezse gelmez. Annesi burda durunca o da sürekli gelecek 11 12 ye kadar maç izleyip uykusu gelince gidicek. Yani 5 kişi ve bir bebeğe habire hizmet edicem. En ufak bişeyde de gelin bizi istemiiiii diye kaynana başlıycak

Allah hayirli saglikli omurler versin evladina.

Suc kv degil ki... Esin de... Daha gebeliginin basindan beri ne halde oldugunu bizzar goren insan . Siparisle yardimi karsi komsu da yapar...

Esinin duzelmesi lazim maalesef.

Bu kv - kp konularını okumaktan sinir hastası oldum, bir de yaşıyorsunuz bunları ne diyeyim. İnsanlar neden algılayamıyor acaba evlilik denen şeyi. Başka bir aile var artık, siz hane dışındasınız. Bunu anlamak nasıl bu kadar zor inanamıyorum ya. Sakın eşinizi dinlemeyin. Bakıcı bulun hemen. Bebek bu, ateşi de çıkacak, hastalanacak da. Oyuncak değil ya tabi ki bir şeyler olacak. Annesi olsa olmazmış. Şekerli emzik çok mantıklı çünkü. Hizmetçileri var çünkü kendileri dışında bir de oğullarına hizmet edecek. Hem de 2+1 evde üst üste yaşayacak. Yok ne yapın edin gelmelerine izin vermeyin. Sonra gitmek bilmezler. Çocuğunuzla birlikte sağlıklı, sıhhatli, mutlu, uzun bir ömür dilerim sizlere.

Mutlaka sorun yaşayacaksın belli..En iyisi başta bunu göğüsle Güvenilir bayan Alıp baktır.

Zaten ben gelmesini de istemiyordum. Eşim illa ara gelsin ben yoruldum diyordu. Yani kendine istiyordu ama illa ben diyecekmişim.
aklınca anasını saydıracak işte
siz hani gelin olarak aman da annecim gel diye arayınca kaynana yücelecek

haytta yapmazdım geberip gideceğimi bilsem gene yapmazdım
sizi merak eden arasın

Boşanıp şöyle ege kıyılarına yerleşmek ve kafa dinlemek istiyorummmmm. :olamaz::olamaz:

Bence çok iyi olur bu kadar anlayışsız insanları çekmek aşırı yıpratıcı...

1 bebek bakımının bu kadar zorlaşması da bizim ülkeye has. Bence hiç başlamasın bu olay, izin vermeyin, bakıcı kadını alın getirin, konuşun, bir gün birlikte geçirin evde. Eşinize de resti çekin. Bakıcı olacak ya da çalışmıyorum.

bakıcı tutun 2 gün için bu harala güreleye gerek yok.
güvenilir bir bakıcı tutarsanız tebriyesi size ait olur yoksa kv ayrı telden, kp ayrı telden
2 gün için kv kp ile yüz göz olmazsınız, yarın öbürgün torunuma ben baktım tribi çekmezsiniz
evliliğiniz sendelemez
bakıcı bazen eli değerse bazı işlerinize bile yardımcı olur.
eşinize anlatmışsınız ve anlamamışsa, gidin anlaşın bakıcı ile oldu bittiye getirin 1 ay dırdır eder sonra unutur gider.

eşiniz ne iş yapıyor

yani onunla ortak bakma imkanınız var mı

eğer yoksa bakıcı

bir de lütfen acele edin zira bebeğiniz çok küçük değil nasıl bieden alışacak bakacak kişiye

yani kv bile olsa o çocuğun düzeni var hemen nasıl öğrenecek ki

şimdiye kadar çözüp alışma sürecini geçirmeniz lazımdı

kv niz bebek bakarım bakmam gibi bir şey söyledi mi yani o bakacağım diye bekliyor mu

zira benimki yarın işe başlayacak beni almaya ne zaman geleceksin diye oğlunu aradı oğlu da bakıcı gelecek anne dedi

Allah hayirli saglikli omurler versin evladina.

Suc kv degil ki... Esin de... Daha gebeliginin basindan beri ne halde oldugunu bizzar goren insan . Siparisle yardimi karsi komsu da yapar...

Esinin duzelmesi lazim maalesef.
O düzelmesin yapacağımı biliyorum zaten. Son demlerimiz.

Back
X