Öncelikle bebeğini güzelce sağlıkla büyütmeni dilerim.
Cehalet yüklü kv' ne de ki bebeğin cinsiyetini anne değil baba belirler sen git oğluna söyle "neden kız bebek yaptın" diye.
Sakın ama sakın kızını Kv bırakma şayet kv dediğin gibi biriyse emin ol ikinci bir kv daha yetişecek çünkü çocuk bakımı yeme içmeden ziyade eğitim işidir.
Size kuzenimden örnek vereyim.
Kuzenimin kv yeryüzünde rastlayacağınız en mükemmel kv diyebilirim ben bile kendisini çok severim.Bize kalmaya bile gelir çok şeker çok tonton kibar okumuş görmüş kadın birde.Kuzenim gözü kapalı oğlunu Kv emanet etti aradan bir zaman geçti baktım istifa etmiş evde oturuyor "Hayırdır ne oldu neden işten çıktın'' dedim."Oğlumun türlü türlü huyları olmaya başladı geçenlerde misafir geldi kız arkadaşlarımdan birinin çantasını gizlice alıp içinde ki paraları aldı" dedi ben şok oldum"Nasıl yani bu çocuk daha 2 buçuk yaşında nasıl böyle bişey yapıyor"?
Meğer babaannesi kendi çantasını oğlana verip içinden para aldırıyormuş.Belki çok masumca yapılan birşey fakat çocuk bunun normal birşey olduğunu sanıp herkese yapmaya başlamış.Tabi bunu gören kuzenim deliriyor ve kv artık ben yokken bu eve gelmeyeceksin anne diyor.
Oğlu 1. Sınıfa gidene kadar kuzen çalışmadı 1. Sınıftan sonra fa oğluna anahtar verdi çocuk kendi kendine eve girdi çıktı kendi yedi kendi ders çalıştı zaten akşam 5 de oğlu okuldan geldi kuzen 6 buçuk da evdeydi ofisi de evinin hemen karşısındaydı.Oğlan şimdi 13 yaşında ve Maşallah anasının oğlu diyebilirim.
Çocuğu aile büyüklerine teslim ederseniz zıt karakterli ve sizin tasvip etmeyeceğiniz bir kişilikte çocuk olur.Ben şahsen buna müsaade etmem.
Boşanırsanız Ege kıyılarında sakin bir beldede yaşıyorum beklerim