Bebeğin bakımı sorunsalı

off ya ne zor bir durum Allah yardımcın olsun inşallah en zoru da bu galiba çalışan kadınlar için. keske en bastan anneleri hiç karıştırmadan bi bakıcı ayarlasaydınz dicem ama eminim eşin bakıcıya da karşıdır ne gıcık bu adamlar ya. bu durumu lehine çevirmeye bak derim en azından yemeğini temizliğini yaparlarsa ohh sen de kızınla ilgilenirsin miss gibi çok da takılma diyebilicem ancak :KK43:
Eşim bakıcıya çok karşı. Onun okulunda bi adam bakıcı tutmuş. Kadın da eve sevgilisini alıyormuş. Mahalleden söylemişler. Kamera takıp görmüşler. İşine son vermişler. Bakıcıya inanılmaz karşı. Zaten işimi zorlaştıran da bu.

Ay kv yenek yapmasın yapamıo :KK70: temizlik yapar ama

En kötü ihtimal tek kv gelip bakıcak yok illa kocamla gelirim derse ücretsiz alıcam.

Adama da yazık ama

Benim Kv ben gelir bakarım kp evde kalsın dedi

65 yaşında adam ına kim bakacak

Sonuçta yemeği Kv yapıyor koyuyor yiyorlar birlikte

Çamaşır bulaşık vs benimki 6 gün idi bir de olmaz dedik

Kp evde sıkılmaz mı özellikle kışın yalnız ben de geleyim der mutlaka gelin işe gidecek ben de torun severim der

Sen ara olayına da hasta oluyorum. Yatan biz hamile olan biz ama arayacak olan gene biz.
Eşimden gelen cevapta şu senden çekiniyor sen ara çağır. Çekindiği haliyle bunları yaşadıysak bir de çekinmese ev başıma yıkılırdı heralde.
Bu kadar yapıyorlar ediyorlar sonra bir de torun bakmak için ortaya düşüyorlar ya tahammül edemiyorum.
Kv tek geliyorsa gelsin. Topluca evinize yerleşmesinler. Aksi takdirde alın ücretsiz izin hem kafanız hem eviniz rahat etsin.

Adama da yazık ama

Benim Kv ben gelir bakarım kp evde kalsın dedi

65 yaşında adam ına kim bakacak

Sonuçta yemeği Kv yapıyor koyuyor yiyorlar birlikte

Çamaşır bulaşık vs benimki 6 gün idi bir de olmaz dedik

Kp evde sıkılmaz mı özellikle kışın yalnız ben de geleyim der mutlaka gelin işe gidecek ben de torun severim der
2 gün kalacak ki gelirse. Onu da hiç istemiyorum ki. Gelmesin. Bakmam desin. Torun seveveklerdi de ben iyi ki sevmelerine izin veriyorum. Hamileyken niye kız oldu diye yakınıyorlardı.

Sen ara olayına da hasta oluyorum. Yatan biz hamile olan biz ama arayacak olan gene biz.
Eşimden gelen cevapta şu senden çekiniyor sen ara çağır. Çekindiği haliyle bunları yaşadıysak bir de çekinmese ev başıma yıkılırdı heralde.
Bu kadar yapıyorlar ediyorlar sonra bir de torun bakmak için ortaya düşüyorlar ya tahammül edemiyorum.
Kv tek geliyorsa gelsin. Topluca evinize yerleşmesinler. Aksi takdirde alın ücretsiz izin hem kafanız hem eviniz rahat etsin.
Aynen özetlediniz. Ben o halimde yatıyorum yine ben arıyorum. Niye çekiniyormuş aynı şekilde. 2 gün ayrılamıyor mu kocasından. Bi tencere yemek yapsa dönene kadar bitmez.

2 gün kalacak ki gelirse. Onu da hiç istemiyorum ki. Gelmesin. Bakmam desin. Torun seveveklerdi de ben iyi ki sevmelerine izin veriyorum. Hamileyken niye kız oldu diye yakınıyorlardı.

Sen haklısın da işte yine de gerekirse bunu da ileri sür zira bugün Kv olur kışa ikisi olur

Kv sabah yetişemez akşamdan gelir üçüncü gün sen gelince eve gitmez geç oldu der olur sana 4 gece

Sen haklısın da işte yine de gerekirse bunu da ileri sür zira bugün Kv olur kışa ikisi olur

Kv sabah yetişemez akşamdan gelir üçüncü gün sen gelince eve gitmez geç oldu der olur sana 4 gece
İşte o yüzden istemiyorum kpyi. 3 bucukta eşim eve gelip annesini bindircek dolmuşa gitcek. Kp olmazsa kalmaz zaten hemen gider. Kp gelirse bunun karanlığı var buzu var karı var dr kontrolu varr ooo

Öncelikle bebeğini güzelce sağlıkla büyütmeni dilerim.
Cehalet yüklü kv' ne de ki bebeğin cinsiyetini anne değil baba belirler sen git oğluna söyle "neden kız bebek yaptın" diye.
Sakın ama sakın kızını Kv bırakma şayet kv dediğin gibi biriyse emin ol ikinci bir kv daha yetişecek çünkü çocuk bakımı yeme içmeden ziyade eğitim işidir.
Size kuzenimden örnek vereyim.
Kuzenimin kv yeryüzünde rastlayacağınız en mükemmel kv diyebilirim ben bile kendisini çok severim.Bize kalmaya bile gelir çok şeker çok tonton kibar okumuş görmüş kadın birde.Kuzenim gözü kapalı oğlunu Kv emanet etti aradan bir zaman geçti baktım istifa etmiş evde oturuyor "Hayırdır ne oldu neden işten çıktın'' dedim."Oğlumun türlü türlü huyları olmaya başladı geçenlerde misafir geldi kız arkadaşlarımdan birinin çantasını gizlice alıp içinde ki paraları aldı" dedi ben şok oldum"Nasıl yani bu çocuk daha 2 buçuk yaşında nasıl böyle bişey yapıyor"?
Meğer babaannesi kendi çantasını oğlana verip içinden para aldırıyormuş.Belki çok masumca yapılan birşey fakat çocuk bunun normal birşey olduğunu sanıp herkese yapmaya başlamış.Tabi bunu gören kuzenim deliriyor ve kv artık ben yokken bu eve gelmeyeceksin anne diyor.
Oğlu 1. Sınıfa gidene kadar kuzen çalışmadı 1. Sınıftan sonra fa oğluna anahtar verdi çocuk kendi kendine eve girdi çıktı kendi yedi kendi ders çalıştı zaten akşam 5 de oğlu okuldan geldi kuzen 6 buçuk da evdeydi ofisi de evinin hemen karşısındaydı.Oğlan şimdi 13 yaşında ve Maşallah anasının oğlu diyebilirim.
Çocuğu aile büyüklerine teslim ederseniz zıt karakterli ve sizin tasvip etmeyeceğiniz bir kişilikte çocuk olur.Ben şahsen buna müsaade etmem.
Boşanırsanız Ege kıyılarında sakin bir beldede yaşıyorum beklerim :KK66:
Ahhh çok tatlısınız boşanmayı düşünmüyor değilim zira bazen niye çekiyorum diyorum. Kv de bakmaya gönüllü değil aslına bakarsanız bu sene bakayım diyor seneye kreşe verin diyor. Zaten engel çok. Ama kocam olacak anne bağımlısı anam da anam diyor onu da beni de zorda bırakıyor. Defalarca dedim annen çok istekli değil diye. Yokkk mecbur bakacak.

Şu dediğiniz çok önemli. Çocuk yetiştirmek eğitim işidir. Kocam sınıf öğretmeni. Çocuk yetiştirmede inanılmaz iyidir. Onun öğrencisi parmakla gösterilir. O kadar yani. Gel gelelim kendi çocuğuna sıra gelince böyle oldu..:işsiz:

Aynen özetlediniz. Ben o halimde yatıyorum yine ben arıyorum. Niye çekiniyormuş aynı şekilde. 2 gün ayrılamıyor mu kocasından. Bi tencere yemek yapsa dönene kadar bitmez.
Eşinizden de destek görüyorsa tamamdır. Zaten oğulları sayesinde bu kadar yapabiliyorlar.
Ama kv tek geliyorum dese ne kadar inandırıcı olur. Bilemiyorum. Kp de torun diye gelecektir . Hadi bugün kalalım hadi yarın kalalım. İş büyür. Eşiniz annem babam diyecek kaldıklarına memnun olacak. Siz üzüleceksiniz.
Eşinizden destek görmeyeceksiniz. Gene siz üzüleceksiniz.
Bakıcıya ikna etmeye çalışın. Eve sizde kamera sistemi kurun. Tüm bakıcılarda aynı değil. Okuldan bulma şansınız yok mu iletişiminizin iyi olduğu veliler?
Böyle deyince kendimden rahatsız oluyorım bir anne olarak kv istemiyormuş gibi ama bu kulaklar doğum sonrası kvden öyle şeyler duyduki bu hale geldim.
Şu an ben kendi kv ile konuşmuyorum.

bikaç ay idare etseydi keşke sonra başkasını bulurdunuz
bana sizde pes ettiniz gibi geldi yazılarınızdan
pes derken zaten 3 gun kv gelmesini kabul etmiştim. Olmaz hayır dediğim nokta kp nin de gelmesi oldu. Kadının kızı 5 ay sonra doğurcakmış 5 aylık bakıcıyı ben ne yapayım.

Eşinizden de destek görüyorsa tamamdır. Zaten oğulları sayesinde bu kadar yapabiliyorlar.
Ama kv tek geliyorum dese ne kadar inandırıcı olur. Bilemiyorum. Kp de torun diye gelecektir . Hadi bugün kalalım hadi yarın kalalım. İş büyür. Eşiniz annem babam diyecek kaldıklarına memnun olacak. Siz üzüleceksiniz.
Eşinizden destek görmeyeceksiniz. Gene siz üzüleceksiniz.
Bakıcıya ikna etmeye çalışın. Eve sizde kamera sistemi kurun. Tüm bakıcılarda aynı değil. Okuldan bulma şansınız yok mu iletişiminizin iyi olduğu veliler?
Böyle deyince kendimden rahatsız oluyorım bir anne olarak kv istemiyormuş gibi ama bu kulaklar doğum sonrası kvden öyle şeyler duyduki bu hale geldim.
Şu an ben kendi kv ile konuşmuyorum.
Bugün noktayı koydum. Tek gider gelirsen 3 gün giderim. Kp ile gelirsen 5 gün giderim. Hafta sonu da kurs açarım. Sen de yemeğimizi temizliğimizi yaparsın. Çocuğumuzu da balarsın dedim. Tamam tek gelicem dedi. Eğer yok soğuk yok torun sevecem diye gelip kalırlarsa buyursunlar gelsinler. Hiç sıkıntı yok. Müdüre benim dersleri 5 güne yay dersem anında 2 dakkalık programa bakar. Keyifleri bilir. 7 gün bakmak işine gelmedi büyük valide sultan hazretlerinin

Son düzenleme:
Bugün noktayı koydum. Tek gider gelirsen 3 gün giderim. Kp ile gelirsen 5 gün giderim. Hafta sonu da kurs açarım. Sen de yemeğimizi temizliğimizi yaparsın. Çocuğumuzu da balarsın dedim. Tamam tek gelicem dedi. Eğer yok soğuk yok torun sevecem diye gelip kalırlarsa buyursunlar gelsinler. Hiç sıkıntı yok. Müdüre benim dersleri 5 güne yay dersem anında 2 dakkalık programa bakar. Keyifleri bilir. 7 gün bakmak işine gelmedi büyük valide sultan hazretlerinin
arada korkutmak iyidir :KK49:

Sizi hatırlıyorum. Hatta hamileliğinizde şeker sorunu da yaşamıştınız.
Tüm bunların üstüne birde böyle bir insanı çekiyormuşsunuz.
Allah yardımcınız olsun.
Herşey gönlünüzce olsun İnşaallah.

Offf insani cocuktan da kocadan da soguturlar
oglak_kadini oglak_kadini bosanirsan haber et ben de gelirim beraber cocuklari buyuturuz, kafa dinleriz. Erkek virvirindan kurtulmus oluruz ;)

Offf insani cocuktan da kocadan da soguturlar
oglak_kadini oglak_kadini bosanirsan haber et ben de gelirim beraber cocuklari buyuturuz, kafa dinleriz. Erkek virvirindan kurtulmus oluruz :KK66:
Sanki bazen sırtımda kocaman kocaman yükler varmış gibi hissediyorum yaaa. o zamanlardan birinde bir de cesaretimi toplarsam boşanırım ve haber ederim :D :D :D

Sizi hatırlıyorum. Hatta hamileliğinizde şeker sorunu da yaşamıştınız.
Tüm bunların üstüne birde böyle bir insanı çekiyormuşsunuz.
Allah yardımcınız olsun.
Herşey gönlünüzce olsun İnşaallah.
Çok teşekkür ederimm. Sen buradan hatırladın sıkıntımı. Birebir yaşayan öküz hatırlamıyor.

Back
X