Bebeğin başı aşağı mı döndü ?? Yardım lütfen kızlar

peylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
1.134
276
53
28. Haftadayım dünden beri göğsümün altında rahatlama hissediyorum bebek hareketlerini de her zamanki gibi sağ sol ve altta hissediyorum onda bir değişiklik yok ama sağ kasığımda oturup kalkarken ağrı oluyor bazen böyle bir durum yaşan oldumu bebek dönmüş olabilir mi erken haftalarda dönen varmı ???

Aşağı dönmüş olabilir canım. 26. Haftadayım ve 25. Haftada bebeğin başı aşağıya inmiş dedi doktorum zaten riskli bir gebelikti benim ki şimdilik takipleri sıklaştırdı hamileliğin başından beri duphaston kullanıyorum bol bol dinleniyorum . Ayaklarının altına yastık koyup dinlen bana öyle söyledi doktorum. Bir kontrole git istersen sende

Aşağı dönmüş olabilir canım. 26. Haftadayım ve 25. Haftada bebeğin başı aşağıya inmiş dedi doktorum zaten riskli bir gebelikti benim ki şimdilik takipleri sıklaştırdı hamileliğin başından beri duphaston kullanıyorum bol bol dinleniyorum . Ayaklarının altına yastık koyup dinlen bana öyle söyledi doktorum. Bir kontrole git istersen sende
Doktorumla konuştum kontrolüm haftaya oda bebek yan döndüğü zamanda öyle hissedebilirsin dedi nidicarta başladık bizde

Sizin kaç haftalık şuan

Birde bebek hareketlini nerenizde hissediyorsunuz ben sağ sol alt tarafımda ve yan tarafımda hissediyorum
Şöyle söyleyim üç gün öncesine kadar sol üst tarafımda tekme hissediyordum iki gündür sadece geceleri hareket ediyor ve kasığımda hissediyorum

Başı aşağıdaysa tekmeleri yukarda hissetmemiz gerekmiyor muüç gün öncesine kadar sol üstte hissediyordum . İki gündür kasıklarıma indi his o da sadece geceleri gündüzleri hareketlerini hissetmiyorum

Başı aşağıdaysa tekmeleri yukarda hissetmemiz gerekmiyor mu
Ben de onu yazdım zaten farklı bişey yazmadım geçen hafta doktora gittiğimde 25 haftalıktım başı aşağıda doğum pozisyonuna gelmiş gibi sıkı gözlemde tutalım artık seni dedi serklajlıyım dikişlere dayanıyor dedi. Üç gün öncesine kadar sol tarafımda karnımın üstünde tekmeleri hem görüyordum hem hissediyordum. İki gündür sadece geceleri kasıklarımda hareketlerini hissediyorum. Aynı zamanda şu da olabilir tabi belki benim kasıkta hissettiğim şey tekme değil eli kafası da olabilir bu da bi seçenek ya da dönmüştür bu da bi seçenek ama döndüğünü sanmıyorum çünkü karnımın üstü boş

Ben de onu yazdım zaten farklı bişey yazmadım geçen hafta doktora gittiğimde 25 haftalıktım başı aşağıda doğum pozisyonuna gelmiş gibi sıkı gözlemde tutalım artık seni dedi serklajlıyım dikişlere dayanıyor dedi. Üç gün öncesine kadar sol tarafımda karnımın üstünde tekmeleri hem görüyordum hem hissediyordum. İki gündür sadece geceleri kasıklarımda hareketlerini hissediyorum. Aynı zamanda şu da olabilir tabi belki benim kasıkta hissettiğim şey tekme değil eli kafası da olabilir bu da bi seçenek ya da dönmüştür bu da bi seçenek ama döndüğünü sanmıyorum çünkü karnımın üstü boş
Anladım teşekkür ederim

Back
X