bebeğin başı (bpd ölçümü) haftasından küçük çıkan var mı

kere

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
8
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar,
33 haftalık hamileyim. bebeğimin bpd ölçümü 1 hafta geri. boy ve karın çevresi ileri. bpd nin geril olması beni endişelendiriyor. özellikle internette mikrosefeli ile ilgili yazılanları okuyunca aynı durumda olan var mı ?

cevaplarınızı merakla bekliyorum

benimde geri çıkıyor ama doktor sorun yok genetik bunlar dedi

benim oğlumun da 4hafta ileri çıkıyor endişeleniyorum biraz bi sorun yoktur inşallah...

canım benim de şimdi baktım bdp 2 hafta ileri görünüyor.. ama doktorum bir sorun var demedi.. yalnız benim ultrason kagıdımda referans aralıkları var.. mesela bdp değerim 84,56 mm yanında 34+0 yazıyo onun yanındada 31+0-37+1 yazıyo yani normal aralıklarda görünüyor... sende de böyle bir aralık varsa sorun yapma bence birde zaten dr un söylerdi..nete de çok bakma insanı psikopat yapıyor...

Doktor bu hafta bana da aynı şeyi söyledi. Hem kafası hem vücudunun üst kısmı minyon dedi. Şİmdilik korkacak bişey yok genetik olabilir dedi ama kaç gündür çok huzursuzum mikrosefali olabilir mi diye

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için,

inşallah sağlıkla alırızçocuğumuzu kucağımıza.

ayyy yaaa bende de şimdiye kadar yoktu hiçbir sıkıntı aynısını söylediler...
ama dert etme canım dinlenmene yeme içmene bak... doğumumuza az bi zamanımız kaldı....
sorun olsa ayrıntılıda çıkardı dedi benim doktorum da....
öpüldünüz...

son zamanlarda bu konu hakkında dr dan bilgi alan var mı bende endişelenmeye başladım

benimde geri çıkıyor ama doktor sorun yok genetik bunlar dedi
mrb sanırım sızın ılk cocugunuzda bpd de gerı cıkıyormus ıkıncıye hamılesınız allah bagıslasın benımde bebekte ıkı bucuk hafta bpd degerı gerıden gelıyor. dıger degerleri normal bı sorun cıkmısmıydı dogumdan sonra

Doktorunuz bükötü bir şey demedikçe buraya gelip evham yapmanıza gerek yok kızlar bunları doktorunuzla konuşun ki canınız sıkılmasın.

Masalah kizimi kucagima aldim hic bi sikintisi yok olabilirmis strese gerrk yokmus

Cok sukur hic bir sorun yok hersey ortalama deg e rde cikti

Anneler banada yardım edin 23 haftalık hamileyim sata göre bebeğimin baş çevresi bugün ayrıntılı usg de 1 hafta geri çıktı ama diğer bütün değerleri normal çok kötü bir durummu Allah rızası için banada bir şeyler söyleyin

Benimde 16. haftadan itibaren her ay bi hafta geriye düşmüş doktor pek hoşuma gitmedi bu durum dedi bende endişeleniyorum ikili taramada bişey çıkmadı ayrıntılı ulrason istedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…