Bebeğin bel kısmında olması

Birrbulutolsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
3.336
8.496
158
Kızlar benim bebiş sağ bel kısmımda sürekli inanılmaz hareketli zaten kaburga kemiklerime vuruyor sürekli. Dönmedi daha karnımın ortası sanki boş bebek bel boşluğumda sürekli bu şekilde olan varmı ya merak ettim 🤷🏼‍♀️
Doktorada 10gün var daha bu kötü bişeyse gideceğim doktora bilemedim ilk gebeliğim 🤷🏼‍♀️

Bu haftadan sonra doğum pozisyonunu biraz zor alır benim ilk gebeliğimde de öyleydi.artık daha büyük oldukları ve alanları daraldigi icin hareketleri kısıtlanıyor.ama belli de olmaz tabii.o aslında sağ tarafınıza baski yaptigindan size öyle geliyor olabilir mi?mesela bende 30 haftalık hamileyim suan bas asagi pozisyona gelmiş ama ayak kısımları sağ tarafıma denk geliyor ve o Baski yapıyor böbreğim agriyor artık sağ tarafıma hic yatamıyorum mesela.birde solunuza yatmaya özen gösterin belki oraya dogru kayar

Makat gelişse solda sırtı vardır. Sağda da kollar bacaklar rahat oynayabiliyordur. Yere paralel duramaz pek bu haftalarda.

Bu haftadan sonra doğum pozisyonunu biraz zor alır benim ilk gebeliğimde de öyleydi.artık daha büyük oldukları ve alanları daraldigi icin hareketleri kısıtlanıyor.ama belli de olmaz tabii.o aslında sağ tarafınıza baski yaptigindan size öyle geliyor olabilir mi?mesela bende 30 haftalık hamileyim suan bas asagi pozisyona gelmiş ama ayak kısımları sağ tarafıma denk geliyor ve o Baski yapıyor böbreğim agriyor artık sağ tarafıma hic yatamıyorum mesela.birde solunuza yatmaya özen gösterin belki oraya dogru kayar
Aynen sola yatıyorum sürekli. Sanırım dönmeyecek dediğiniz gibi. Ne kadar zormuş hamilelik 😔

Makat gelişse solda sırtı vardır. Sağda da kollar bacaklar rahat oynayabiliyordur. Yere paralel duramaz pek bu haftalarda.
Hafta içi doktora gittiğimde yatay duruyordu daha dönmemiş dedi doktor sağ tarafta kafası solda ayakları var. Ama sürekli bel boşluğumda toplanıyor buda çok canımı yakmaya başladı artık ☹️

Back
X