Bebeğin beyninde ventrikülomegali problemi yaşayıp atlatan varmı

hangi doktora götürdünüz ?

Merhaba ben de sizin eskiden yaşadığınıza benzer durumdayım inşallah sizin kadar şanslı olabiliriz. Merak ettim şu annyavrunuzun gelişimi nasıl epey de büyümüştür. Hidrosefali belası hepimizden uzak olsun adı BİLE korkunç rabbim esirge

merhaba herhangi bir problem oldu mu bebeğinizle ilgili ?

Sanırım bu sitede en büyük ölçüm bize yapılmış ve bu sebepten galiba umutlarım kayboluyor.18 haftalık gebeyim 17.haftada bir radyolog ölçtü 14mm dedi.Bugün kadın doğumcum 17mm dedi.Daha da artacak dedi.Bursa yüksek ihtisas hastanesi perinatolojiye sevk yazdı onlar bakacaklar inşallah orada bammbaşka olur inşallah korkulcak bişey yok derler

Bebeğinizin durumu nasıl acaba

Herkese Merhaba,
Öncelikle kimse panik yapmasın ve sakın olmaya calısın cunku Allhın ıznı ile normal doğuyorlar ekstra herhangi bir rahatsızlık anne karnın da yok ıse Allah bilir tabı bu zorlu surecten bende gectım malesef cok buyuk sıkıntılar yasadım amınıyosentes sıvı testı yaptırmadım yurtdısına kan gonderdık orda kromozan vs testlere bakıyorlar ve o testın sonucu negatıf geldı gercı bu testlere de ınanmıyorum. dogum yapana kadar kafasındakı sıvı buyutu her doktor tam olcüm malesefkı yapamıyor doktorların kendılerı de bunu soyledı mm lık olculer bunlar suan kızım 6 yasında ve benımle bırlıkte 2 arkadasında cocukları normal ve bunlar erkek cocugu bırı cıft taraflı diğeri ise tek taraflı ayrıca çokta zekı cocuklarımız ve hareketlılerde dogumda kapandı bızımkısı doktorumuz sunu demıstı eskıden bu olcumler yoktu belkı ırsi birşey belkı annenın yada babanın da olçsek aynı durumdadır sıvı değerı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…