Bebeğin bezini degistirken

bebelac ile başladık baktık fena gaz yapıyo, değişip bi bakalım diye aptamile geçtik şimdi iyi şükür :) siz ??
Bizde tam tersi aptamille başlayıp bebelac la dewam ediyoruz iki kutu içti sadece aptamil ama bizde gaz yapmadı bebelac :) öyle işte devam ediyorz öbür ay keçi sütü başlıcam ben ek gdaya geçince

doğrudur, kızımı bebelac ile buyutmustum bende ;) aynen ek gıdaya gecınce bende baslıycam keçi sütü, sünnet oldunuzmu annesi ?

Bizde tam tersi aptamille başlayıp bebelac la dewam ediyoruz iki kutu içti sadece aptamil ama bizde gaz yapmadı bebelac :) öyle işte devam ediyorz öbür ay keçi sütü başlıcam ben ek gdaya geçince

doğrudur, kızımı bebelac ile buyutmustum bende :KK66: aynen ek gıdaya gecınce bende baslıycam keçi sütü, sünnet oldunuzmu annesi ?
Evet 40 günlükken oldu sünnet oğlum öbür oğlumuda erken yaptrmıştık çok kolay atlatıyo kolay oluyo siz??

Benim bebegim 16 haftalik, gece uyaninca bakiyorum bezi cok sis ise degisiyorum, cünkü tasiriyor. Yoksa sirf bezini degistirmek icin kalkmiyorum. Bazen emzirirken hemen tekrar uykuya daliyo o zamanda ellemiyorum.

annişler dün 11 de değiştirdim birde sabah 5 gibi kızım uyandı o zaman değiştirdim korktuğum gibi olmadı beni cesaretlendirdiginiz için teşekkürler .:)

Selam hanımlar ben bebegimin bezini 2- 3 saatte bir değiştiriyorum fakat tecrübesiz bir anne olarak size sorum şu gece uykulu uykulu bebeğimin altını degistirmeye çalışıyorum ağlıyor ve uyaniyor siz geceleri altini acıyor musunuz acmasam pişer mi?
Ay ilk zaman bende oyle yaptim.uyuyan cocugu uyandirdim altini degismek icin. Sonra bezi degistirmemeye basladim kaka yapmadiysa. Bebisin uykusu bolunmeyince daha mutlu emin ol. Ama hergun duzenli pisik kremi surdum duzenli olarak.pisik olmadan onlem aldim

Ay ilk zaman bende oyle yaptim.uyuyan cocugu uyandirdim altini degismek icin. Sonra bezi degistirmemeye basladim kaka yapmadiysa. Bebisin uykusu bolunmeyince daha mutlu emin ol. Ama hergun duzenli pisik kremi surdum duzenli olarak.pisik olmadan onlem aldim
Evet bende altını her açtığımda hametan pişik kremi kullanıyorum :)

Back
X