bebeğin böbreğinde sıvı birikmesi var :(

Merabalar lutfen cevap yazar misiniz37 hafta 4 günlük hamileyim bugün doktor ıdrarında kist olduğunu söyledi bobregi Su topluyormus şişmiş bilgisi olan var mi bü konuda

başına gelen oldu mu şu an dr önemli değl ama artmaması gerek dedi böbreğinde sıvı birikmiş dedi yaşayan var mı

kardeşimede aynısını demişti doktor hamileyken
hatta doğduktan sonra böbrek nakli falan gerekebilir demişti
ama kardeşim sapasağlam saglıklı doğurdu
zaten ben bu doktorları anlamıyorum
en ufak bişeyi dag gibi sorun haline getirip insanı tedirgin ediyorlar,
kaç tane tanıdığım var böyle doktor gebelikleriyle alakalı kötü şeyler söyleyip hepside sapasağlam doğuran
genede 1 doktora baglı kalma 2-3 doktorla görüş
ve eski doktorlar yani yaşı daha geckin doktorların deneyimleri daha iyi daha doğru oluyor bunu unutma

Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğinde de böbrek büyümesi var. 18 haftalık hamileyim doktorlar korkudan hamileliğini zehire çevirdi. Şimdi ne durumdasınız yazabilir misiniz.

başına gelen oldu mu şu an dr önemli değl ama artmaması gerek dedi böbreğinde sıvı birikmiş dedi yaşayan var mı

canım bizim bebeğimizede aynısı söyledi hatta gösterdi 22 haftadayız takip edilmesi gerekiomuş doğumdan sonrada takip ediliyomuş geçmesse ameliyat ediyolarmıi bebek büyüyünce inşallah sorun olmaz

Arkadaşlar benimsemeyince de ayni sorun var. Bebeklerin iz simdi ne durumda yazabilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…