- 1 Şubat 2025
- 426
- 235
- 18
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun üste çıksın diye yorum yazıyorum.Merhaba bugün kontrolde sıvımın azaldığını,ciğer geliştirici iğne vurulmam gerektiğini söyledi doktorum. Herşeye hazırlıklı olman gerek hastane çantasını hazırla dedi. Ama daha çok küçük başına gelip , sağlıkla doğan gününde var mı?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun üste çıksın diye yorum yazıyorum.
Çok şükür sağlıklı olmalarına çok sevindim. Ne kadar kaldılar acaba.Sıvı azalması değil ama tam senin haftanda ikizlerimi doğurdum. Yoğun bakım sürecimiz oldu. Ama şuan sağlıklılar çok şükür. İnşallah sıkıntısız atlatırsın süreci. Havuc suyu sıvı azalmasına iyi geliyor diyorlardı denemek istersen eğer
Oğlum 1760 Gr doğdu 32 gün , kızım 1530 Gr 38 gün yoğun bakımda kaldıÇok şükür sağlıklı olmalarına çok sevindim. Ne kadar kaldılar acaba.
Kaç haftalıktınız acabaOğlum 1760 Gr doğdu 32 gün , kızım 1530 Gr 38 gün yoğun bakımda kaldı
31+4 te doğum oldu. Sen önemli haftaları atlatmışsın kendini strese sokma ne olur. Kontrollerini aksatma. Doktorun dediklerini yap ve bol bol dua et. Bebeklerim erken doğmasına rağmen zeka ve dil gelişimleri yaşıtlarından önde. Sadece kilolari biraz zayıf ama sağlıklılar yani çok şükürKaç haftalıktınız acaba
Çok şükür çok sevindim sağlıklı olsun ikizler31+4 te doğum oldu. Sen önemli haftaları atlatmışsın kendini strese sokma ne olur. Kontrollerini aksatma. Doktorun dediklerini yap ve bol bol dua et. Bebeklerim erken doğmasına rağmen zeka ve dil gelişimleri yaşıtlarından önde. Sadece kilolari biraz zayıf ama sağlıklılar yani çok şükür
Maşallah kilosu da haftasına göre güzel bebeğinin. Hiç dert etme. Havuç suyu iç bol bol. İnşallah bir dahaki kontrolünde olumlu sonuçlar duyarsınÇok şükür çok sevindim sağlıklı olsun ikizler31 haftadayım bugün. Kilosu 1820 idi bugün. Umarım biraz daha sabreder. Ama sabahtan beri ister istemez kendime gelemiyorum çok korku sardı beni. Kendim için değil bebeğim için..
İnşalllah çok teşekkür ederimMaşallah kilosu da haftasına göre güzel bebeğinin. Hiç dert etme. Havuç suyu iç bol bol. İnşallah bir dahaki kontrolünde olumlu sonuçlar duyarsın
Ne güzelMerhaba korkmayın 33. Haftada doğum yaptım oğlum 20 gün küvezda kaldı ciğer geliştirici vurulmuştum o yüzden çok şükür bir sorunu olmadı 1950 doğdu