Doğuma Hazırlık Bebegin cinsiyeti kaç haftada belli olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bende özele gidiyorum asıl sinir olduğum bu nasıl şekillenmiyor bu cinsiyet herkezinki nasıl şekilleniyor...soruyorum tahmin yapın diyorum yüzde elli tahmin ederin diyor.onu herkez biliyor...

Son düzenleme:
diyasa; sakin ol canım belli olur zamana bırak bazı bebekler hemen göstermiyormuş neden bende bilmiyorum ama benim mesela 13+1 günlük bugün öğrendim cinsiyetini ve net belli etti kendini.
hiç canını sıkma bu konuda sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil.

sorun bebişin göstermemesi diil canım.henüz ultrasonda bakmadan şekillenmemiştir demesi...

merhaba kızlar ben 12haftalık hamileyim cumartesi günü doktora gideceğim.bu haftalarda hangi testler yapılıyor bilgi verebilirmisiniz???

Benimde kontrolum carsamva gunu 13.haftadayim umarim ogrenirim sabirsizim cok

Yarin kontrolum var ins artik belli olurrrrrrr

Belli olmadi ya gostermiyor kendini acayip bir sekilde duruyor :)

Dün o kadar uğraştık göstermediler cinsiyeti birinin yüzü gözüküyor diğeri poposunu dönmüş çift yum ikizleri Hayırlısı artık 13+4 de göremedik

Bende 14. Haftada bebegim gostermedi tahmini bi yorumda bulundu. 16.Haftada ise tamamen belli oldu..14. Haftada erkek dedi 16 haftada kesin erkek dedi :) görmek için 3 tane çikolata yedim :)

Kizlar 14 haftalik hamileyim bugun randevum var çok heyecanliyim benim bebisimde doner insallah

ben 15 haftalıkken öğrendim kız dedi

15de öğrendim ben kızımı beklemek çok zordu ama hatırlıyorum allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…