Doğuma Hazırlık bebeğin cinsiyeti..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biyen

boncuğum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
288
37
318
hanımlar 3 aylık bir bebeğin cinsiyetinin belli olma ihtimali varmıdır?cevaplarınızı bekliyorum

Cnm O Işleme Hiç Gerek Yok Artik 3 Ve 4 Boyutlu Renkli Ultrasonlar Var Hemen Belli Oluyor Cinsiyeti

tabiki yok çünkü henüz gelişmemiş oluyor genital organlar isterse ful ekran göstersin.16. haftada gelişim başlarrrrrrr

Benim Arkadaslarimin Hep 12, Haftalarda Belli Olmuş Hemde Normal Ultrasonda.valla Bal Gibide Belli Oluyor Arkadasim

Benim doktorum da tahmin edebiliyoruz ama söylememe taraftarıyız kesin olarak 16. haftadan sonra söyleyebilirim dedi ve söylemedi.

benim bildiğim 16 haftada daha net belli oluyo belki daha erken de olur ama kesin bir şey söylemezler açıkçası doktorun tecrübesine bağlı birazda tabi bebişede bağlı duruşu önemli bazen yanılan doktorlar var çünkü ben cuma günü gidicem bakalım göstericekmi

tatlım benimki 16. haftada bağdaş kurmuştu.sonra 18 de gitti m kızzzzzzzzz dedi.20 de gittim. kesin kızzzzzzzzzzzzzzz dedi.

Ayyy Egemencim Dua Et Göstersin Benimki Inş. Bağdaş Filan Kurmaz Ya Görürüz.zaten Heyecanliyim Gelsede şu Cuma Gitesem Yaaa

ben geçen hafta sonu gittim tam 13 haftalıktı. doktora sordum belli ama küçük ihtimal yanılma riskine karşı isterseniz bir dahaki muayene de söyleyim dedi. biz ısrar edince pipisini görüyorum işte burda erkek olacak %95 dedi:) gerçi babası 9 haftalıkken görmüştü pipisini:)

yok artık daha 9 haftalık bebişin organları olumuyo kızlar yapmayın yaaaaa.babsı hissetmiş diyelimmm

yada babası öyle görmek istemiştir. bizde 10+5 günlükken gittik bizimde babamız bak benim oğluma falan demeye başladı ama tabi birşey gördüğünden değil erkek olmasını istediğinden. tabiki başta sağlıklı olmasını hep diliyor.

elbette zaten espri olsun diye yazmıştım. kendisi de biliyor göremeyeceğini ama bir haftadır da benle uğraşıp duruyor bak ben görmüştüm, ben sana demiştim diye :) alem adam yaaaa:)

valla haklısın benimkide hissetmişti kız diye tutturdu doktor çatısı erkeğe benziyo dedi.bi baktık ki yağmur kız geliyo.allah sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahhhhhh

Link Silinmiştir.
bi deneyin bakalım tutacak mı benimki tuttu ama adet uzunluğunu dikkatli yazınnnnnn

Link Silinmiştir.
bi deneyin bakalım tutacak mı benimki tuttu ama adet uzunluğunu dikkatli yazınnnnnn

egemenn bende bu siteden baktım.erkek gözüküyor.haftaya baktıracağım cinsiyetine.inşallah gösterir.ilk zamanlar çok merak ediyordum.benim içimden,gönlümden,aklımdan hep erkek geçiyor.13.haftada erkek bebeklerin cinsiyeti daha çabuk belli oluyor diye duymuştum.herşeyin öncelikle hayırlısı olsun tabi.

Ayyy Egemencim Dua Et Göstersin Benimki Inş. Bağdaş Filan Kurmaz Ya Görürüz.zaten Heyecanliyim Gelsede şu Cuma Gitesem Yaaa

kadis sende yorumcu sitesinden baktınmı cinsiyet tahmini için.doğruluk oranı ne kadarmış hesaplayabiliriz böylece.senin içinden geçen nedir kızmı,erkekmi,
inşallah cuma günü öğrenir ve bizimle paylaşırsın.

Vallahi Elfidacim.baktim Ama Hangisi Anlamadimki Evet Yarin Gidicem Bende Hayirlisi Olsun Erkek Geçiyo Ama Bellide Olmaz Hayirlisi Diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…