Doğuma Hazırlık bebeğin cinsiyeti..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Egemen Ne Tesadüf Bende 3-4 Ekim Gibi Bekliyorum O Na Göre Benimkide Erkek Hemde Dr 12 Haftamda Sormadiğim Halde Erkek Dedi Ama %95 Bakalim Ne Olacak Hayirlisi

valla benimkinde çıkmadı yani 1 eylüle bakıyorum erkek diyo ama benim kuzum olacak ama yumurtlama günüm bazı hesaplara göre 10 aralık o şekilde bakıncada kız diyoooooooooo...

medine sen 12 haftanda erkek olduğunu öğrenmişsin doktorun pipisini görmüş erkekler erken belli oluyormuş bende 12. haftamda ikili testim de ayrıntılı ultrasonda sordum doktorum ben pipi göremiyorum bir dahaki ay belli olur dedi benim gönlümden geçen hep bir kızımın olması tabi hayırlısı allahtan... kızlar sizce kız olma ihtimalim yüksekmidir çok merak ediyoruum 3 hafta sonra öğrenicem

Benim Arkadaslarimin Hep 12, Haftalarda Belli Olmuş Hemde Normal Ultrasonda.valla Bal Gibide Belli Oluyor Arkadasim

benimki 18. haftada gösterdi ancak bağdaş kurmuştu teyzesi.bazen yanlışklıklar olabiliyo bi arkadaşım 12. haftada kız dediler sonra erkek dedilerrrr...

arkadaşlar hamile olan ben değilim görümcem.baktırdık kızmış dedi ama ben de sizin gibi 16.haftadan önce belli olmadığını biliyodum.şaşırdım açıkçası..teşekkür ederim fikir verdiğiniz için.

benimde 10 gün sonra kontrolümde belli olucak inşallah çok heyecanlıyız eşimle...

ben 13 haftalıktı pazartesi gittim doktor birşey söylemedi bir de çok hareketliydi artık 1 ay sonra kısmetse öğrenirim heralda o zaman 16 haftalık olacak allah izin verişrse çok merak ediyorum doğrusu

kızlar bende baktım yorumcudan kız çıkıyor cmt gidicem artık 20,haftadayım ben öğrenirim herhalde geçen ay gittiğimde öğrenememiştim...:uhm:

Kızlar merhaba, bende Rusların kullandığı bir tablo var. Kadının kanının temizlik seviyesine göre bebek cinsiyet tayini tablosu. Onu vereyim. Belki işinize yarar. Ben kontrol ettim. Kardeşlerimin, kendimin yakın akrabalarımınkini falan hesapladım. % 90 doğru çıkıyor. Tablodaki tarihleri döllenme gününe göre hesaplayın. Hadi kolay gelsin

soldaki rakamlar kadının yaşını gösterir. hangi ayda döllenme gerçekleşmişse o aya bakmanız gerekir. ALLAH hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

ben dün doktora gittim 12+4 günlüktü cinsiyetini sordum bu haftalarda kızla erkek aynı görünümdedir ikisininde bacak arasında şişkinlik wardır dedi ama ben kız olarak tahmin ediorum dedi eşimin dediği çıktı ben en baştan beri erkek olduğunu düşünüodum hala daha yanıldığımı düşünmüorum hislerime güweniorum bakalım 16. haftada bidaha baktırcaz herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…