Bebegin Cinsiyeti

Ceydaerhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
751
0
46
İngiltere
Selamlar kizlar,
Yarin dr kontrolune gidicem. Bebegin cinsiyetini de cok merak ediyorum. Yakinlarim bana dr a giderken meyve suyu ic ve cikolata ye dediler. Bebek cok hareketli oluyormus ve rahatlikla dr gorebiliyormus cinsiyetinin ne oldugunu. Sizlerin baska onerileri var mi?

evet doktorum bana da çikolata yediriyordu kontrole girmeden gerçekten faydası oluyormuşş ... bebeğim hareketliydi ama yinede geç gösterdi bize kendini şans meselesi yani

evet doktorum bana da çikolata yediriyordu kontrole girmeden gerçekten faydası oluyormuşş ... bebeğim hareketliydi ama yinede geç gösterdi bize kendini şans meselesi yani

Bizimkide bagdas kurmus oturuyordu. Dr kiz gibi duruyor ama kesin degil dedi. 10 gun sonra uclu test icin gidicez tekrardan belki ozaman gosterir :) sizinki ne zaman gosterdi kendini?

Bizimkide bagdas kurmus oturuyordu. Dr kiz gibi duruyor ama kesin degil dedi. 10 gun sonra uclu test icin gidicez tekrardan belki ozaman gosterir :) sizinki ne zaman gosterdi kendini?
19. haftada öğrendik biz :) ayak ayak üstüne atıyordu meleğim göstermedi :) ama 11. haftamda kıza benziyor demişti zaten doktor doğru çıktı tahmini :) sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi umarım

Ayin 20 sinde tekrardan gidicez bakalim bu sefer gostericek mi bidik :) dr kiz gibi duruyor dedi ama bilemiycem. Kismet saglikli sihhatli olsunda kiz erkek onemli degil. Insallah seninde bebisin saglikli sihhatli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…