Bebegin cinsiyetini nasıl anlarız?belirtilerin doğruluk payı nedir?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar hani eski kadınlar der ya sola yatarsa erkek, sağa yatarsa kız veya canın eksi çekerse kız, tatlı çekerse erkek falan diye.cinsiyet te etkisi var mı.?yüzüğü ipe geçirip karnına tutan falan ? Ben rüyamda erkek görüyorum. Öyle hissediyorum. Karnima yüzüğü tuttum o da erkek çıktı. Canım. Hep.eksi şeyler istiyor...

valla canım ilk zamanlar canının çektiği şeylerden falan pek anlaılmıyor bi tarafa toplanma da tutmuyor çocuk bu dönüp duruyor suyun içinde sonuçta yeri geniş ..
yüzük olayı bendede tutmuştu ama rüyamda kız göryrdum hep nitekim aslan oğlum olacakk ..
Rabbim hayırlısını versin inşş sağlıkla kucağına alırsın..

Ben tüm tezleri,tüm kocakarı tahminlerini çürüttüm üc kızım var Allah gönlüne göre versin bende hicbiri tutmadi

Kızlar merhaba . Bugün doktora gittim 11+4 günlük hamileyim ..ikili test yaptırdık.bebeğin cinsiyetini sorduğumda henüz bişey diyemem genital organı oluşmamış dedi..acaba kız ya da erkek de geç oluşma gibi bir ayrım var mı..Bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra

Amin canım inşallah

İkinci gebeliğim iki ayrı apayrı gebelik yaşıyorum ağrılarım bile farklı yerde bulantım ilkinde öldürücüydü bunda Yok. Birinde turşu yedim bunda tatlı. Karnım yoktu şimdi kocaman sipsivri ama ikiside kız

Hiç belli olmuyor bu işler demek.ki.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canim.

bende hep ekşi yedım
rüyamda erkek bebek gördüm
sonuç erkek:)

erkek hemen görünüyor.
kız cok gec öğrenılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…