Bebeğin çiş sayısı azalması 2 aylık

buglem21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
27
1
1
32
Merhaba arkadaşlar bebeğim 2 aylık hem anne sütü hem mama alıyor bu aralar bezi çiş dolu değil az yapıyor 5 6 kez ilk başlarda daha çok yapardı sıcaktanmı acaba yada doymuyormu siz ne durumdasınız sıcaklar etkiliyormu onları

Eviniz nasıl. Sıcakmı genelde. Terliyormu.

Evet bu aralar sıcaktan azaldı. İshal de görülüyor. Gerçi benimki büyük 1 yaşında ishal olursa siz dikkate alın

Merhaba arkadaşlar bebeğim 2 aylık hem anne sütü hem mama alıyor bu aralar bezi çiş dolu değil az yapıyor 5 6 kez ilk başlarda daha çok yapardı sıcaktanmı acaba yada doymuyormu siz ne durumdasınız sıcaklar etkiliyormu onları
Evet, sıcaktan biz de yaşamıştık aynı durumu. Ayrıca 5-6 kez yeterli. Sadece siz çişinin rengine dikkat edin turuncu gibiyse susuz kaldığı anlamına geliyor. Her zamanki rengindeyse endişe etmenize gerek yok ❤️

Herkesin düşüncesi farklı ama havalar çok sıcak kaynamış suyu soğutup besledikten sonra çok az su içir. Terle sıvı kaybı yaşıyorlar çünkü.Ben Antalya da yaşıyorum doktorum ver dedi az az su veriyorum ve sık sık besliyorum 🙂↔️

Sıcaktan evet emzirmeyi arttırmaya çalışabilirsiniz belki siz bol su için

Herkesin düşüncesi farklı ama havalar çok sıcak kaynamış suyu soğutup besledikten sonra çok az su içir. Terle sıvı kaybı yaşıyorlar çünkü.Ben Antalya da yaşıyorum doktorum ver dedi az az su veriyorum ve sık sık besliyorum 🙂↔️
Ne kadar mesela içireyim

Back
X