bebeğin çok küçük olması bir soruna mı işaret

so1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
325
181
Sat'a göre 6 + 5 haftalık hamileyim gecen hafta keseyi gördük bugün de doktora gittim cok şükür kalp atışını duyduk ama bebek çok çok küçük görülmüyo 1.2mm dedi ... zorla cevap veren ve yoğun bir adam olduğundan daha birsey soramadan diğer hastayı aldı muayeneye . Ultrasonda kaç haftalığım bilmiyorum geç döllenme oldu mu soramadım sata göre hesapladık.... Küçük olması sorun var demek mi ne yapmam lazım hicbirsey ogrenemedim var mı benim gibi böyle bir durum yaşayan

Kalp atisi varsa sikinti yoksa (yavas veya az duyulmasi gibi) insallah gelisimi yolundadir.endiselenme canim.saglikla.kucagina al

Kalp atisi varsa sikinti yoksa (yavas veya az duyulmasi gibi) insallah gelisimi yolundadir.endiselenme canim.saglikla.kucagina al
Çok teşekkür ederim amin çok üzüldüm bugün aklıma soktu soru isaretlerini gönderdi kalp atışı için birsey demedi 120dedi sanırım öyle zorla laf aldım ki ağzından postaladı hemen yarın başka doktora da gideceğim çok teşekkür ederim güzel dileğin için öyle iyi geldi ki ...

Hiç endişe etme daha henüz küçük büyük ayırdımı olmaz bebekte,ilerde veya geride görülmesi için zaman var,kalbi atıyormuşmaşallah bazı bebeklern 9.haftaya dek duyulmayabiliyot bile.Ama sen ilgili bir doktot ara bence

Arkadaşlar merhaba dün ki doktorda yaşadığım stresten dolayi bugün hemen başka bir doktora gittim hem kalp atışını duyduk hem de boyunun 9.5mm olduğunu söyledi. .. bu nasıl iş yani bu kadar mı fark olur dün nasıl üzüp beynimi bulandırdı nasıl doktor anlamadım. . Gayet sağlıklı haftasiyla da uyumlu dedi şükürler olsun. .. sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah

canım ıcını rahat tut ve dua et her dr ulrtroson görüntüsü varklı oluyo ıns. bısey olmaz

X