ayyy kafasına mı dokunmuşş... süperr yaaabenimki kafasını çevirmiş aşağı doğru ama doğum kanalı ile ilgili bi şey sölemedi doktor
bi de elle kontrol etmiyo benimki. 38. haftada kontrol edecekmiş öncesinde yapılan çatı muayeneleri rahmi uyarabilir falan dedi..
amaann hepsinin yoğurt yiyişi farklı
Meraba,bugün doktor kontrolünde ayni seyi bana söledi doktorum ama rahim agzi henüz kapali dedi.Elle muayeneettigi sirada bebegin kafasina dokundugunu söledi bidebu arada 36.haftadayim.Sen kacinci haftadasin
Meraba,bugün doktor kontrolünde ayni seyi bana söledi doktorum ama rahim agzi henüz kapali dedi.Elle muayeneettigi sirada bebegin kafasina dokundugunu söledi bidebu arada 36.haftadayim.Sen kacinci haftadasin
asıl sorun
şimdi ağda yaptırsam bu sefer doğuma kadar küçük küçük çıkacak ve onları ağdayla alamıcam...
şimdi jiet yapsam doktorum erkek bu çatı kontrolünde ne kadar bakıyo napıyo bilmiyorum tek tük kalırsa ayıp olur...
acaba bu tüy dökücüler varya onlardan yapsam olurmu???
en sonraki hafta ağdaya giderim pırıl persil olurum ...
oooffff dert oldu içimeee
walla ben kendimi bildim bileli jilet kullanirim bayanlar icin olandan..cok rahat oluyor.oyle tek tük kaliyor diye endise ediyorsan daha sik yapacaksin.ben öyle yapiyorum..iki gunde bir dus aliyorum ve jletliyorum..tertemiz.
Blgs;
bebegin kafasina dokunduguna eminmisin yaa.icim kalkti walla. oyle sey olurmu gercekten? inanilir gibi degil..
ben bögürtlen cayini bilemem de Akupunktur yaptiriyorum haftada bir..bugun ikinci seansim vardi..insallah ise yarayacakk..bu arada ben 37. haftadayim ama yarindan sonra 38 e geciyorum..artik her an gelebilir,,heyecanli durum..
Ama rahimde aciklik varmi diye kontrol etmek zorundalarmis ,ondan her 2 haftada bir elle muayene yapiliyo.BIde 34 haftadan itibaren bögürtlen yapragi cayi ic.ben günde 3 fincan iciyorum.Dogumda rahmin hemen acilmasini sagliyo,bebisimin ebesi önerdi.Bakim 4 hafta sonra dogum insallah ,eger cabuk acilirsa sölerim sana :)
evet asagiyi bayadir görmüyorum bende
iste ellerim görüyor..walla ellerim alisti..esim ben yaparim demisti ama istemedim..ben kendim ellerimle yapiyorum dokunarak..sonra esim kontrole diyor..gyate temiz :) böyle yani..öyle tüy dökücü falan sakin kullanma..agdayida bilemem..orasi cok hassas..ölsem yaptiramam..
ooo ben 36 oldum benim de 4 haftam var ki
yarın alayım içeyim aktarlarda olur herhalll.. ama bi zararı olmasın? sen ne zamandır içiyosun?
Ben 1 haftadan beri iciyorum canim günde 3 bardak bakalim yarari olucakmi.bide yani sira hurma yiyorum her gün 5 tane falan
hurmayı ben de yiyorum.ı..
Hurmanın faydası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?