kkızlar dün muayneye gittim.. doktor şok oldu baya aşşağıya inmiş eli kulağında dedi.. fakat ben daha 37. haftaya yeni girdim...
çok erken yaaaaa...
bu arada bebişin doğum kanalına girdiğini şurdan en basit anlayabilirsin...
genital bölgede şişlik oluyor... ve göğus altınızda boşluk oluyo.. göbek baya aşşağıda duruyor..
hareket eetiğinde ince ince sancı yapıyor...
ooff çok korkuyorum..
bu haftada çalışıcam cuma gününe kadar inşallah sorun olmaz.....
ayyyy o ince ince sancılardan bende hep var ya.her gün olmasa da sık sık oluyor sayılır.dün gece çok fenaydı.belime giriyor en çok bazen de karnıma yoksa benim doğum da mı geldi..benim karnım hiç yukarı çıkmadı zaten ama belki daha da iner bilmiyorum yarın 37 bitiyor haydi hayırlısı stresliyim suratımı sallandırıyorum sabahtan beri.eğilemiyorum diye gıcık oluyorum.doğum sonrası evin kalabalığı beni geriyor ameliyatı düşünüyorum çocuklar bi yandan aaaaaahhhhhh..önceki doğumumda stresten alerji olmuştum gene olmasam bari yav
ayyyy o ince ince sancılardan bende hep var ya.her gün olmasa da sık sık oluyor sayılır.dün gece çok fenaydı.belime giriyor en çok bazen de karnıma yoksa benim doğum da mı geldi..benim karnım hiç yukarı çıkmadı zaten ama belki daha da iner bilmiyorum yarın 37 bitiyor haydi hayırlısı stresliyim suratımı sallandırıyorum sabahtan beri.eğilemiyorum diye gıcık oluyorum.doğum sonrası evin kalabalığı beni geriyor ameliyatı düşünüyorum çocuklar bi yandan aaaaaahhhhhh..önceki doğumumda stresten alerji olmuştum gene olmasam bari yav
o bıdı bıdılar hiç bitmez.günün yorumunu yapmak zorundalar.dedim ya yolda oğlanın biri beni gördü de 1 haftası kalmış diyor.sanane be oğlan ayıp değil mi elin kadınına yorum yapıyorsun..
kkızlar dün muayneye gittim.. doktor şok oldu baya aşşağıya inmiş eli kulağında dedi.. fakat ben daha 37. haftaya yeni girdim...
çok erken yaaaaa...
bu arada bebişin doğum kanalına girdiğini şurdan en basit anlayabilirsin...
genital bölgede şişlik oluyor... ve göğus altınızda boşluk oluyo.. göbek baya aşşağıda duruyor..
hareket eetiğinde ince ince sancı yapıyor...
ooff çok korkuyorum..
bu haftada çalışıcam cuma gününe kadar inşallah sorun olmaz.....
canim benim gögüs altimda bos inceledim simdi..göbegim bayadir düstü asagida..orayada birazdan bakacagim sismismi diye ama kendimden igrenmek istemyiorum
dün gece sabah karsi baya agrim vardi ..walla panik oldum belimede girdi agri..dogum geldi sandim..belkide su an var ama bilmiyorum cunku bugun arada gelip gidiyor..ama belim sadece sabah agridi ..ince ince agri derken bendede gun boyu oluyor..birde genital bölge hassaslik hissediyorum..ya walla yakinlasiyor kesin belli heyecan artiyor..ama annem yanimda..esimde..hayirlisi:)
canim benim gögüs altimda bos inceledim simdi..göbegim bayadir düstü asagida..orayada birazdan bakacagim sismismi diye ama kendimden igrenmek istemyiorum
dün gece sabah karsi baya agrim vardi ..walla panik oldum belimede girdi agri..dogum geldi sandim..belkide su an var ama bilmiyorum cunku bugun arada gelip gidiyor..ama belim sadece sabah agridi ..ince ince agri derken bendede gun boyu oluyor..birde genital bölge hassaslik hissediyorum..ya walla yakinlasiyor kesin belli heyecan artiyor..ama annem yanimda..esimde..hayirlisi:)
VALLA ARKADAŞLAR ÇOK KORKMAYA BAŞLADIM...
benim kız hiç bu kadar hareket etmezdi...
bide aşşağıya inmiş olması piskolojimi bozdu ... erken olucak diye =((
son haftam cuma günü işi bırakıyorum...
oofff bu hafta geçsin sorunsuz yaaaa
VALLA ARKADAŞLAR ÇOK KORKMAYA BAŞLADIM...
benim kız hiç bu kadar hareket etmezdi...
bide aşşağıya inmiş olması piskolojimi bozdu ... erken olucak diye =((
son haftam cuma günü işi bırakıyorum...
oofff bu hafta geçsin sorunsuz yaaaa
Kızlar bol bol yürüyüş yapın bebek ağırlığı ve yerçekimi ile bebek kanala çok hızlı giriyor anlık bir olay zaten.pilatea topu üzerinde hafif hafif zıplatın televizyon izlerken falan.merdiven inip çıkmak ve çomelme hareketleri de çok işe yarıyor