Merhaba ben 36+3 hamileyim kızlar. 35. Haftada doktorum bebeğin olması gerekenden çok fazla kanala girdiğini dinlenmem gerektiğini gelmesi için erken olduğunu söylemişti. Sonrasında NST ve vajinal ultrasonda hiçbir sorun çıkmadı. Açılma yok sancı yok. 10 gün sonra gel dedi daha da bir şey demedi. Bu durumu yaşayan var mı bebeğin erkenden doğum kanalına girmesi gibi? Yürüyüş yapıyorum temizlikte yapıyorum temizlik takıntısı sorunum var psikolojik istemsiz yaparken buluyorum zaten bence çok yürüyüp temizlik yaptığım için asagi bu kadar önce indi.  Bu durumu yaşayıp kaçıncı haftada doğum yaptınız? Temizlik Yürüyüş ilişki hurma vs bunları yapayım mı rahat doğum yapar mıyım? Erkek bu arada bebeğim geç gelir derler gelmezse birde :)

anne gruplarına sorarsanız daha hızlı ve rahat cevap alırsınız
 anne gruplarına sorarsanız daha hızlı ve rahat cevap alırsınız 

magnezyum dozunu iki katına çıkardı. 38 de çatı muayenesinden sonra her şey belli olur
 magnezyum dozunu iki katına çıkardı. 38 de çatı muayenesinden sonra her şey belli olur
 Allah yardımcımız olsun
 Allah yardımcımız olsun  

ben sezeryan istiyorum normal doğum cok korkutuyor beni
ben sezeryan istiyorum normal doğum cok korkutuyor beni ben önce normal doğum denedim canımdan can gitti çünkü oğlumun kafası büyüktü çok zorlandım hatta kafası ödem olmuştu doğduğunda çocuğun geçti tabi
 ben önce normal doğum denedim canımdan can gitti çünkü oğlumun kafası büyüktü çok zorlandım hatta kafası ödem olmuştu doğduğunda çocuğun geçti tabi
 ama maşallah millet bir nefeste on nefeste doğuruyor içinden geçeni yap ne seni rahat hissettirecekse onu yap kimseyi dinleme
 ama maşallah millet bir nefeste on nefeste doğuruyor içinden geçeni yap ne seni rahat hissettirecekse onu yap kimseyi dinleme  ben şimdiki aklım olsa asla sancı çekmezdim sezaryen olurdum direkt 1 haftada toparlandım. Ama dediğim gibi kulak asma ikisi de güzel bence hepsi geçiyor. En güzel yanı ilk gördüğüm andı. Umarım sağlıkla kavuşursun aklına takılanı sor
 ben şimdiki aklım olsa asla sancı çekmezdim sezaryen olurdum direkt 1 haftada toparlandım. Ama dediğim gibi kulak asma ikisi de güzel bence hepsi geçiyor. En güzel yanı ilk gördüğüm andı. Umarım sağlıkla kavuşursun aklına takılanı sor  dün doktor kontrolüm vardı gitttim korktuğumu da dile getirdim olması gereken dedi kendini çok yorma dinlen dedi. 14 Ekim de inşallah gün verdi tabi bu bebişim dayanabilirse
dün doktor kontrolüm vardı gitttim korktuğumu da dile getirdim olması gereken dedi kendini çok yorma dinlen dedi. 14 Ekim de inşallah gün verdi tabi bu bebişim dayanabilirse

normal doğum cidden zor arkadaşlarımın hepsi senin söylediğin gibi söylüyor hepsi normal doğum diye gitti ama sezeryana alındılar. Şuan nasıl peki bebişin ödemi filan gitmiştir inşallah maşallah 6 aylık bile olmuş darısı da bana inşallah
normal doğum cidden zor arkadaşlarımın hepsi senin söylediğin gibi söylüyor hepsi normal doğum diye gitti ama sezeryana alındılar. Şuan nasıl peki bebişin ödemi filan gitmiştir inşallah maşallah 6 aylık bile olmuş darısı da bana inşallah