- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
cok sagol canm ama dr bebegn esi agzda dedi yapcak bisey yok ilaca falan yok bunun icn agr kaldrma vs vs dedi cok korkuyorm nette okudgm kadar anne ameliyat sirasinda cok kan kaybedermis dakikalar icinde tum kanini kaybedermis dr benden yarn icn kan tahlili istedi aceba bunun icinmi istedi cok korkuyorm insallah ikimizede birsey olmaz dua edn nolursun 1 buck yasinda da kizm var onda oyle bisey olmamisti genelde erkek bebeklerde oluyomusallah yardımcın olsun . içini rahat tut strese girme canım anne ne kadar stres olursa bu düşük erken doğum vs. etkliyor çünkü.
olabiliyor işte böyle ters durumlar tatlım malesef , kötü kötü şeyler okuyup iyice moralini bozma ya ona bakarsan bir baş ağrısı diye yazsan internete beyin kanserinden tut felçe kadar bisürü yazı olanakları çıkar. doktorun sana en doğru bilgiyi verecektir , bu süreçte doktorun dediklerine uy ve allaha sığın canım birde ihtiyacı olan birine bebeğin sağlıklı dogması için kimsenin haberi olmadan sadaka ver yada çocuk sevindir . ben sadakanında insanı kötü durumlardan koruduğuna çok inanırım..cok sagol canm ama dr bebegn esi agzda dedi yapcak bisey yok ilaca falan yok bunun icn agr kaldrma vs vs dedi cok korkuyorm nette okudgm kadar anne ameliyat sirasinda cok kan kaybedermis dakikalar icinde tum kanini kaybedermis dr benden yarn icn kan tahlili istedi aceba bunun icinmi istedi cok korkuyorm insallah ikimizede birsey olmaz dua edn nolursun 1 buck yasinda da kizm var onda oyle bisey olmamisti genelde erkek bebeklerde oluyomus
uyutupmu ameliyat edildin canim nasil gecti kac saat surdu bebegin simdi nasilPlesenta previa deniliyor bu duruma. Kızıma hamileyken yaşadım aynısını. 38 haftayı doldurunca doğuma aldı doktorum. Sezeryan oldum çünkü eşin doğum kanalına girmemesi gerekiyordu. Öyle ki iki gün dahi fazladan beklemedi doktorum.
Bol bol dinlen, ağır kaldırma. Sana yardımcı olacak birileri varsa yardım iste mutlaka. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla al evladını kucağına.
evet iliski yasak esimde cok tedrgindi zatn bunu bilmeden once oyuzden ilski uzun suredir olmadi iyikide olmamis senin ameliyatn nasil gecti kac saat surdu kan takviyesi yapildimi daha sonrasinda uyutulupmu amileyat edildinBen varım efem.
29. haftada az kanama oldu.Hemen dr gittik.10 gün evde dinlendim.
34 haftada Kurban bayramı 1. günü akşam 22:30 gibi aşırı kanamayla hastaneye yattım.35 haftaya kadar hastanedeydim.35.haftaya girdik ve hemen sezeryan ile doğum yaptım.Kontrol amaçlı 1 hafta küvözde kaldı oğlum.
Şimdi 5 aylık oldu bile.Kendinizi yormayın fazla.İki gebelikte de vardı bende.İlişki kesinlikle yasak.Bende plesanta rahim ağzını komple kapatmıştı.
insallah canin vericm allahm ikimizide saglikla kurtarsin insallaholabiliyor işte böyle ters durumlar tatlım malesef , kötü kötü şeyler okuyup iyice moralini bozma ya ona bakarsan bir baş ağrısı diye yazsan internete beyin kanserinden tut felçe kadar bisürü yazı olanakları çıkar. doktorun sana en doğru bilgiyi verecektir , bu süreçte doktorun dediklerine uy ve allaha sığın canım birde ihtiyacı olan birine bebeğin sağlıklı dogması için kimsenin haberi olmadan sadaka ver yada çocuk sevindir . ben sadakanında insanı kötü durumlardan koruduğuna çok inanırım..
Boyu kilosu kaç haftaliksa ona göre değerler var seninkinin boy kilosu fazladir yada oyle gorunuyodur önemli bişey değil bubide bebegim 1 hafta ilerdeymis bu ne demek oluyo aceba
Ben grip olmuştum o sebeple lokal anestezi oldum epidural diyorlar ya ondan işte.Kan takviye edilmedi ama gerek olur diye 5 ünite hastane iştemişti zaten.Yarım saat yada 45 dk. ameliyattan çıktım.Zaten bu durumda normal doğum yapmıyorlar.evet iliski yasak esimde cok tedrgindi zatn bunu bilmeden once oyuzden ilski uzun suredir olmadi iyikide olmamis senin ameliyatn nasil gecti kac saat surdu kan takviyesi yapildimi daha sonrasinda uyutulupmu amileyat edildin
Yok canım spinal sezeryan oldum. Bebeğin çıkması 5 dk sürdü ama sonrası daha uzundu. Çünkü plesenta rahime yapışmıştı bende. Kızım 4 yaşında ve sağlıklı çok şükür. Dinlen bol bol takma kafana.uyutupmu ameliyat edildin canim nasil gecti kac saat surdu bebegin simdi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?