bebegin esi agizda olmasi

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
kizlar cok moralim bozuk 25 haftalik gebeyim bugun az once hastaneden geldik kontrolden dr bebegin esi agizda erken dogum tehtidi var dedi iliski yasak dedi zaten cok dikkat ediyoruz allahtan kasilmalarim vardi agrilarim vardi ama kanamam olmadi hic cok sukur dr erken dogum olur dedi suan cok uzgunum allah rizasi icin dua edin erkek bebeklerde daha cok olurmus bu boyle olup erken dogum yapan veya tanidiklariniz varmi

allah yardımcın olsun . içini rahat tut strese girme canım anne ne kadar stres olursa bu düşük erken doğum vs. etkliyor çünkü.

allah yardımcın olsun . içini rahat tut strese girme canım anne ne kadar stres olursa bu düşük erken doğum vs. etkliyor çünkü.
cok sagol canm ama dr bebegn esi agzda dedi yapcak bisey yok ilaca falan yok bunun icn agr kaldrma vs vs dedi cok korkuyorm nette okudgm kadar anne ameliyat sirasinda cok kan kaybedermis dakikalar icinde tum kanini kaybedermis dr benden yarn icn kan tahlili istedi aceba bunun icinmi istedi cok korkuyorm insallah ikimizede birsey olmaz dua edn nolursun 1 buck yasinda da kizm var onda oyle bisey olmamisti genelde erkek bebeklerde oluyomus

Çok geçmiş olsun. İlk defa böyle bir şey duydum..Siz doktoru dinleyin.. Kendinize dikkat edin, ağır kaldırmayın..
İyi şeyler düşünün, gönlünüzü ferah tutun...

durun hemen en kötüye yormayın

yalnız madem küçük çocuğunmuz var evde size yardım edecek birini çağırın

çocuğu kucağınıza vs alıp kaldırmayın

stresi azaltın

bir de bunun ilacı yok vs demişsiniz de

erken doğum tehlikesi olunca belirli bir haftada ciğer geliştirici ilaç veriyorlar bebek doğumdan sonra rahat etsin diye

yine rahim ağzına dikiş vs atıyorlar

sanki siiznki ileri boyutta değil de dikkat edin diye demiş gibi

bir de nedne kan kaybı olacak ki

sonuçta erken doğum da bir doğum türüdür

tüm kanınız vs gitmez

kanama çok olabilir ama o ayrı bir durum

kötüyü okumayın hatta hiçbir şey okumayın

daha böyle yumuşak şeyler ile zaman geçirin

olabiliyor işte böyle ters durumlar tatlım malesef , kötü kötü şeyler okuyup iyice moralini bozma ya ona bakarsan bir baş ağrısı diye yazsan internete beyin kanserinden tut felçe kadar bisürü yazı olanakları çıkar. doktorun sana en doğru bilgiyi verecektir , bu süreçte doktorun dediklerine uy ve allaha sığın canım birde ihtiyacı olan birine bebeğin sağlıklı dogması için kimsenin haberi olmadan sadaka ver yada çocuk sevindir . ben sadakanında insanı kötü durumlardan koruduğuna çok inanırım..

Plesenta previa deniliyor bu duruma. Kızıma hamileyken yaşadım aynısını. 38 haftayı doldurunca doğuma aldı doktorum. Sezeryan oldum çünkü eşin doğum kanalına girmemesi gerekiyordu. Öyle ki iki gün dahi fazladan beklemedi doktorum.

Bol bol dinlen, ağır kaldırma. Sana yardımcı olacak birileri varsa yardım iste mutlaka. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla al evladını kucağına.

İNŞALLAH saglıkla hayırla alırsınız bebeginizi kucagınıza ALLAH yardımcınız olsun

Unuttum yazmayı kanama durumu fazla olabiliyor hatta doktorum belki kan takviyesi yapmamız gerekebilir demişti ama gerek olmadı çok şükür. Bütün kanın bitmez telaşlanma. En fazla kan verirler sana. Kan grubun az bulunan bir grupsa birini ayarla şimdiden ya da hastaneye stoklarında olup olmadığını sor.

Ben varım efem.
29. haftada az kanama oldu.Hemen dr gittik.10 gün evde dinlendim.
34 haftada Kurban bayramı 1. günü akşam 22:30 gibi aşırı kanamayla hastaneye yattım.35 haftaya kadar hastanedeydim.35.haftaya girdik ve hemen sezeryan ile doğum yaptım.Kontrol amaçlı 1 hafta küvözde kaldı oğlum.
Şimdi 5 aylık oldu bile.Kendinizi yormayın fazla.İki gebelikte de vardı bende.İlişki kesinlikle yasak.Bende plesanta rahim ağzını komple kapatmıştı.

uyutupmu ameliyat edildin canim nasil gecti kac saat surdu bebegin simdi nasil

evet iliski yasak esimde cok tedrgindi zatn bunu bilmeden once oyuzden ilski uzun suredir olmadi iyikide olmamis senin ameliyatn nasil gecti kac saat surdu kan takviyesi yapildimi daha sonrasinda uyutulupmu amileyat edildin

insallah canin vericm allahm ikimizide saglikla kurtarsin insallah

internetten araştırıp aklınızı bulandirmayin kötü senaryolarla
sadece doktoru dinleyin
bir de hiç is yapmayın
mümkün olduğunca dinlenme halinde olun

Bikere üzülme kötüye yorma benimde öyleydi daha cinsiyeti yeni belli olcak ti biraz kanama oldu bi korku hastaneye gittik eşi asagida dedi iğne yaptı dinlen ağır kaldırma dedi.zamanla çıkar dedi seninde zamanla çıkabilir Sakin ağır kaldırma ilişkiye girme moralini iyi tut ayaklarını uzat yat sev karnını konuş bu günler gecicek çoğumuz yaşadık bu günleri şimdi önümüzde pir pir koşuyor hiç üzülme bebegini stres yapma

evet iliski yasak esimde cok tedrgindi zatn bunu bilmeden once oyuzden ilski uzun suredir olmadi iyikide olmamis senin ameliyatn nasil gecti kac saat surdu kan takviyesi yapildimi daha sonrasinda uyutulupmu amileyat edildin
Ben grip olmuştum o sebeple lokal anestezi oldum epidural diyorlar ya ondan işte.Kan takviye edilmedi ama gerek olur diye 5 ünite hastane iştemişti zaten.Yarım saat yada 45 dk. ameliyattan çıktım.Zaten bu durumda normal doğum yapmıyorlar.
Çok şükür ameliyat sonrası da çabuk toparlandım ilkine göre.Bende epiduralden korkuyordum ama doğduktan sonra oğluşla selfi yapmanın keyfi hiçbirşeyde yok:))

uyutupmu ameliyat edildin canim nasil gecti kac saat surdu bebegin simdi nasil
Yok canım spinal sezeryan oldum. Bebeğin çıkması 5 dk sürdü ama sonrası daha uzundu. Çünkü plesenta rahime yapışmıştı bende. Kızım 4 yaşında ve sağlıklı çok şükür. Dinlen bol bol takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…