bebegin esi agizda olmasi

ameliyatn nasl gecti aceba kacnci haftada dogmyaptn

ameliyatn nasl gecti aceba kacnci haftada dogmyaptn

cok sagolcanm hissediyomusn dikisleribebegn cikisini vs

cok sagolcanm hissediyomusn dikisleribebegn cikisini vs
Yok canım. Yani dokunduklarını,çektiklerini falan hissediyorsun ama acı yok. Artık devlet hastanelerinde bile epidural ya da spinal yapılıyor. Korkma hiç, keyfini çıkar.
Bebeğin çıkışını hissediyorsun. Bir anda içinde bir boşluk oluyor :)

hic sezeryan dusunmemistim ilkim normaldi hep korktm sezeryandan ama iste hangisi saglikliysa o olsn ikimiz icnde dogmdan sonra o agrilar falan diks izi faln ama tek istedgm bebegime ve bana bi zarar gelmeden kurtulalm insallab

hic sezeryan dusunmemistim ilkim normaldi hep korktm sezeryandan ama iste hangisi saglikliysa o olsn ikimiz icnde dogmdan sonra o agrilar falan diks izi faln ama tek istedgm bebegime ve bana bi zarar gelmeden kurtulalm insallab
İnşallah canım. Dikiş izini falan düşünme. 16 ay arayla iki sezeryan oldum dikişim dikkatli bakmazsan görünmüyor bile.

Okuma bunları boşuna. Tr de doktorlar sezaryen konusunda dünyanın en iyileri. Hepsi sürekli sezaryen yapıyor. Plesentanin rahim ağzının neresinde olduğu vs önemli zaten. Ameliyatın tehlikeli olup olmayacağı konusunda. Detayları söylememiş doktor. Esi asagida demis. Bu sadece normal dogum olmaz sezaryen olacaksin demektir o kadar. Daha detayli bilgi icin riskli gebelik uzmanina bir perinatologa gidebilirsin. İnternete araştırıp boşuna kafanı karıştırma lütfen.

Sadece ağır kaldırmamak değil aktivitelerini de kısıtlama lazım. Yani çalışıyorsan rapor al. Yürüyüş yapıyorsan yapma vs. Temizlik yapma bir yardımcı tutun. Onun dışında bişey olmaz korkacak çok bişey yok.

sezaryandan korkma. yazilanlara takilma. normal dogum kadar kolay hatta ondan daha kolay geciren de var. endiselenme.

Benimde bu sıkıntım vardı dikkat ettim 36+5 TE dogurdum dikkat edersen sıkıntı olacağını zannetmiyorum morelini yüksek tut zamanında hayırlı doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…