Bebegin esi asagida olanlarr..

Kanama bariz bi şekilde artar durdurulamaz duruma gelirse panik durum canm lavabodaki veya çamaşıra gelen kanla bişey olmaz inşallah

Cok olmuyor ama idrardan sonra 4 5damla akiyor. Yarin doktoruma gitcem yine bakalim yine igne verir heralde. Yatiyorum ama yine oluyor. Yatmasam nolur acaba

Merhaba benim de 13 haftadan beri var aşırı bir kanama olmadı ama sancı çok oldu birde lekenlenme cumartesi ayrıntılı USG ye giricem durum netleşecek inşallah. 24 haftaya kadar yerlesmwyebilir dedi doktor bakalım. Sabah akşam progestan alıp birde igne vurunuyorum . Sürekli dinlemek ve ayağımı yükseğe tutmak zorundayim sende yorma canım kendini inşallah hersey yolunda gider .

Insallah rabbim sana da sifa versin. Ben 22 de gittim detayliya yerlesmis dedi nasil yerlesmis yukari cikma ihtimali var 27.haftaya kadar diyorlar ama anlamadm

Cok olmuyor ama idrardan sonra 4 5damla akiyor. Yarin doktoruma gitcem yine bakalim yine igne verir heralde. Yatiyorum ama yine oluyor. Yatmasam nolur acaba
Bence o riski hiç alma benimde son 1 haftadır bitmedi az az leke gibi geliyor bol su bide en az 3 lt iç ,az kanamayla bişey olmaz inşallah

Bence o riski hiç alma benimde son 1 haftadır bitmedi az az leke gibi geliyor bol su bide en az 3 lt iç ,az kanamayla bişey olmaz inşallah

Yok yatiyorum cnm ayagimim yukarda olmasi lazim mis hatta oyle yapiyorum. Igne vurunmus muydun sen yada progestan aldin mi. Igneden sonra lekelenme hemen bitmez dedi doktor 1hafta 10gün surermis. Kahverengi lekede kanama olmasi anlamindaymis.

Ewet cnm iğnede kullanıyorum hapta aynen ayakların yukarda olması daha iyi olurmuş .

Bebeğe bi zararı yok o sende zaten olan bir hormonun sadece miktarı artırılıyor yani o iğneler haftada bir yapılıyor en erken beş güne bir yapılıyor daha sık yapılmasının çok bi faydası yokmuş zaten

Bebeğe bi zararı yok o sende zaten olan bir hormonun sadece miktarı artırılıyor yani o iğneler haftada bir yapılıyor en erken beş güne bir yapılıyor daha sık yapılmasının çok bi faydası yokmuş zaten

5gün de 2kere yapildi ama doktorum bida vermedi. Bisey olmazsa 1ay sonra gel demisti ama yinede gidim bu az az kanamalar normal mi nasil olacak yine igne mi verecek hap mi artik

Hımm muhtemelen düzenli yaptırman gerekecek artık ama doktorun en iyisini bilir iğne kesin çözüm deil zaten valla tek kesin ilacı yatmak onu anladım;)

Hımm muhtemelen düzenli yaptırman gerekecek artık ama doktorun en iyisini bilir iğne kesin çözüm deil zaten valla tek kesin ilacı yatmak onu anladım:KK66:

Kuzum ben yatiyorum hep tuvalet dus disinda kalkmiyorum sagolsun annem bakiyor. Ama yine oluyor.

Insallah rabbim sana da sifa versin. Ben 22 de gittim detayliya yerlesmis dedi nasil yerlesmis yukari cikma ihtimali var 27.haftaya kadar diyorlar ama anlamadm
Ben de yarın baktırcam inşallah yukarı çıkmıştır aşağı da yerleşmemistir

Evet teshis koydu plesenta previa olarak
anladım o zaman sadece ayakta kalma sürelerine dikkat et çünkü benimki biraz aşağıdayken bile ayakta çok kaldığımda lekelenme şeklinde bir kanama yapıyor yani tek olumsuz yönü bu previada birtek doğum şekliyle alakalı sıkıntı çıkabilir belki yani doktor sezaryen isteyebilir

anladım o zaman sadece ayakta kalma sürelerine dikkat et çünkü benimki biraz aşağıdayken bile ayakta çok kaldığımda lekelenme şeklinde bir kanama yapıyor yani tek olumsuz yönü bu previada birtek doğum şekliyle alakalı sıkıntı çıkabilir belki yani doktor sezaryen isteyebilir

Zaten ayakta durmuyorum genellikle yatiyorum. Yinede oluyor anlamadim nasil bisey igne vurunuyorum o azatiyor lekeyi. Zaten doktor.simdiden sezeryan diyor daha 23 haftalik hamileyim cikar yukari falan da demedi gunu gelince alcaz sezeryanla dedi

Zaten ayakta durmuyorum genellikle yatiyorum. Yinede oluyor anlamadim nasil bisey igne vurunuyorum o azatiyor lekeyi. Zaten doktor.simdiden sezeryan diyor daha 23 haftalik hamileyim cikar yukari falan da demedi gunu gelince alcaz sezeryanla dedi

Bana da Sezeryan dedi direk üzüldüm sonra dedim millet keyfi için yaptırıyor sezeryanı ne yapayım evladım sağlıklı doğsunda inşallah .

Bana da Sezeryan dedi direk üzüldüm sonra dedim millet keyfi için yaptırıyor sezeryanı ne yapayım evladım sağlıklı doğsunda inşallah .

Evet doktorumda bana dedi herkes sezeryan istiyor aci cekmeyim diye sende normal mi istiyorsun dedi. Bilmiyorum son anda ögrensem belki boyle dusunmezdim ama basta herkes normal yapmak ister dedim. Yani hemen bebegimle ilgileneyim onun dogumunu görebileyim ne bilim bunlari istiyordum . Ama kismet tabiki Allah im herseyin hayirlisi neyse onu nasip etsin

Bugün doktora gittim. Surekli yatacaksin doguma kadar yapacak bisey yok ayakta durdugun surece kanama riskin var dedi dönerse 30.haftadan sonra donermis ondan sonra duruma göre kanama olmazsa erken dogum olmazmis. Seni de bilgilendirim dedim cnm

Back
X