Bebegin esi asagida olanlarr..

Canım bende pıhtılaşma yokta eşi aşağıda bebeğin kanama yaşadım 14. Haftamda iğne tedavisi progestan derken suan rahatım ama her leke geldiginde icim kararıyordu cıkar allahın izniyle yukarı benimkide hala aşağıdaymıs kanamam durdu cok sükür ama cıkma ihtimali var yoksa sezaryen :)

Benim kanamadan dolayı mecburi sezeryan zaten ondan korkmuyorum da 16. Haftaya kadar çektiğimi ben bilirim . Bir yandan okula gitmek zorundayım bir yandan sürekli kanama . İğne hap derken kanama durdu şükür inşallah tekrar başlamaz . Allah hepimizin yardımcısı olsun . Yukarıya çıkması tek isteğim şuan . İnşallah zamanında sağlıklı bir şekilde Doğum yaparız hepimiz

Bende pihtilasma yoktu ama kanamam vardi 22.haftamda asiri kanama oldu hatta sonrasinda hep yattim .. su an 30.haftadayim hala yukari cikmadi esi yine de doktorum ayakta fazla durnma agir kaldirma diyor yatmaktan baska caren yok erken dogum riski var yoksa allah korusun

Benmki plasenta marginalisti 36. Haftada doğurdum kızım şimdi 3 aylık ve gelişimi normal

2 ayliktan beri sezeryan dediler ama son anda bebegim dogum kanalina girince normal dogum yaptim rabbime sukur hersey istedigim gibi oldu 37. Haftada suyum geldi sanci yoktu suni sanci ile dogum yaptim
Su an bebegim 3 aylik iyiz sukur. Rabbim herkesi kurtarsin saglikla

Çok şükür kızlar çok sevindm ben 27 . Haftaya girecem bende plasenta previaym haftada bir kahverengi leke geliyor çok korkuyorm bana akıl verin ne yapmam lazım.allah bağşlasınn

Lekelenmeler olmasi normal sen fazla ayakta durma sürekli dinlenmeye calıs kendine dikkat et yattikca lekelenme olmadigini göreceksin. Ben hep yatmistim bi tuvalet bi dus icin kalkiyordum cok sıkıcı bi durum ama bebislerin sagligi icin katlaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…