Kanama bariz bi şekilde artar durdurulamaz duruma gelirse panik durum canm lavabodaki veya çamaşıra gelen kanla bişey olmaz inşallah
Merhaba benim de 13 haftadan beri var aşırı bir kanama olmadı ama sancı çok oldu birde lekenlenme cumartesi ayrıntılı USG ye giricem durum netleşecek inşallah. 24 haftaya kadar yerlesmwyebilir dedi doktor bakalım. Sabah akşam progestan alıp birde igne vurunuyorum . Sürekli dinlemek ve ayağımı yükseğe tutmak zorundayim sende yorma canım kendini inşallah hersey yolunda gider .
Bence o riski hiç alma benimde son 1 haftadır bitmedi az az leke gibi geliyor bol su bide en az 3 lt iç ,az kanamayla bişey olmaz inşallahCok olmuyor ama idrardan sonra 4 5damla akiyor. Yarin doktoruma gitcem yine bakalim yine igne verir heralde. Yatiyorum ama yine oluyor. Yatmasam nolur acaba
Bence o riski hiç alma benimde son 1 haftadır bitmedi az az leke gibi geliyor bol su bide en az 3 lt iç ,az kanamayla bişey olmaz inşallah
Ewet cnm iğnede kullanıyorum hapta aynen ayakların yukarda olması daha iyi olurmuş .
Bebeğe bi zararı yok o sende zaten olan bir hormonun sadece miktarı artırılıyor yani o iğneler haftada bir yapılıyor en erken beş güne bir yapılıyor daha sık yapılmasının çok bi faydası yokmuş zaten
Hımm muhtemelen düzenli yaptırman gerekecek artık ama doktorun en iyisini bilir iğne kesin çözüm deil zaten valla tek kesin ilacı yatmak onu anladım
Ben de yarın baktırcam inşallah yukarı çıkmıştır aşağı da yerleşmemistirInsallah rabbim sana da sifa versin. Ben 22 de gittim detayliya yerlesmis dedi nasil yerlesmis yukari cikma ihtimali var 27.haftaya kadar diyorlar ama anlamadm
Ben de yarın baktırcam inşallah yukarı çıkmıştır aşağı da yerleşmemistir
anladım o zaman sadece ayakta kalma sürelerine dikkat et çünkü benimki biraz aşağıdayken bile ayakta çok kaldığımda lekelenme şeklinde bir kanama yapıyor yani tek olumsuz yönü bu previada birtek doğum şekliyle alakalı sıkıntı çıkabilir belki yani doktor sezaryen isteyebilirEvet teshis koydu plesenta previa olarak
anladım o zaman sadece ayakta kalma sürelerine dikkat et çünkü benimki biraz aşağıdayken bile ayakta çok kaldığımda lekelenme şeklinde bir kanama yapıyor yani tek olumsuz yönü bu previada birtek doğum şekliyle alakalı sıkıntı çıkabilir belki yani doktor sezaryen isteyebilir
anladım o zaman sadece ayakta kalma sürelerine dikkat et çünkü benimki biraz aşağıdayken bile ayakta çok kaldığımda lekelenme şeklinde bir kanama yapıyor yani tek olumsuz yönü bu previada birtek doğum şekliyle alakalı sıkıntı çıkabilir belki yani doktor sezaryen isteyebilir
İnşallah canım. Hayirlisi ile.Detayliya girersen orda kesin söylüyorlar cnm. Hadi insallah hayirli haberler verirsin ..
Bana da Sezeryan dedi direk üzüldüm sonra dedim millet keyfi için yaptırıyor sezeryanı ne yapayım evladım sağlıklı doğsunda inşallah .Zaten ayakta durmuyorum genellikle yatiyorum. Yinede oluyor anlamadim nasil bisey igne vurunuyorum o azatiyor lekeyi. Zaten doktor.simdiden sezeryan diyor daha 23 haftalik hamileyim cikar yukari falan da demedi gunu gelince alcaz sezeryanla dedi
Bana da Sezeryan dedi direk üzüldüm sonra dedim millet keyfi için yaptırıyor sezeryanı ne yapayım evladım sağlıklı doğsunda inşallah .
Detayliya girersen orda kesin söylüyorlar cnm. Hadi insallah hayirli haberler verirsin ..
Zaten ayakta durmuyorum genellikle yatiyorum. Yinede oluyor anlamadim nasil bisey igne vurunuyorum o azatiyor lekeyi. Zaten doktor.simdiden sezeryan diyor daha 23 haftalik hamileyim cikar yukari falan da demedi gunu gelince alcaz sezeryanla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?