Bebegin esi asagida olanlarr..

Tubi8822

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
82
8
6
35
Kizlar 22 haftalik hamileyim gece bi anda kanamam oldu acile gittim hemen igne serum yatirdilar.. bebegin esi asagida gorunuyor dediler ultrasyonda.. basina boyle bisey gelen var mi .. buyudukce esi yukari cikar dedi doktor insallah cikar surekli yatiyorum istirahat etmen lazim dedi insallah kanamam olmaz tekrar dualarinizi eksik etmeyinn

Gecmis olsun cnm benimde ilk hamileligimde 15.haftada lekelenmem olmustu esi asagida oyuzden dediler zamanla cikar dediler ni daha kanamam olmadi benim 15 20 gun sonra gittigimde cikmisti yukari cok fazla ayakta kalma dikkat et kendine yukari cikar zamanla

Insallah cikar tuvalet ve yemek disinda cok ayakta durmuyorum ama doguma kadar böylemi olcak

Canım ben de 11. Haftada dediğin gibi yoğun bir kanamayla hastaneye gitmiştim. Yatışlar iğneler vs. Bana da bebeğin eşi aşağıda demişlerdi. Hatta bana da yukarı çıkar dediler. Çıkmazsa da sadece normal Doğum yapamazsın demişti doktor. Sonra sonra çıktı yukarı çok şükür. Merak etme gönlünü ferah tut

benimde 24.haftamda falan lekelenmem başladı sürekli bebeğin eşi biraz rahim ağzında demişlerdi o zaman ama zamanla yukarı çıkıyor merak etme bende çıkmaya başladı şu an yerinin normal olduğunu söylediler

benimde 24.haftamda falan lekelenmem başladı sürekli bebeğin eşi biraz rahim ağzında demişlerdi o zaman ama zamanla yukarı çıkıyor merak etme bende çıkmaya başladı şu an yerinin normal olduğunu söylediler
Insallah cikar detayli ultrasyona girdigimde bakan doktor yerlesmis artik yukari cikma gibi bisey olmaz gunu dolunca sezeryanla alinir dedi. Kesin bisey yok dediginize gore oyle anliyorum cikabilir de demek ki. Dua edin kizlar nolur cok psikolojim bozuldu bi anda oyle kanama bide ustune riskin cok erken dogum olabilir dediler moralim cok bozuldu

Can'ım 11. 12. Haftada kanamam oldu ve eşim rahim ağzını kapatmış denildi. Düşük riskim varmış ilişki ayakta durmak yorulmak ağır kaldırmak yasaktı. 13-14-15 haftalarda düzenli gittim hala aşağıda duruyordu. 16 da Rahime yapışık hali geçmiş ama boşluğun normal Doğum için 1,5 cm olması gerekiyor dsdi . 18. Haftamda aradaki boşluk 1,5 cm olmuştu. Dün 19+5 tim plesentamda bi sorun olmadığını söyledi Dr yani çıkmış çok şükür. Stres yapma çıkmama durumu Nadire'n görülen bi durumdur dsdi Dr bana. Hatta kanama olmadıkça erken haftalarda bu durumla ilgili bilgi vermediğini boş yere strese sebep olduğunu söyledi

Can'ım 11. 12. Haftada kanamam oldu ve eşim rahim ağzını kapatmış denildi. Düşük riskim varmış ilişki ayakta durmak yorulmak ağır kaldırmak yasaktı. 13-14-15 haftalarda düzenli gittim hala aşağıda duruyordu. 16 da Rahime yapışık hali geçmiş ama boşluğun normal Doğum için 1,5 cm olması gerekiyor dsdi . 18. Haftamda aradaki boşluk 1,5 cm olmuştu. Dün 19+5 tim plesentamda bi sorun olmadığını söyledi Dr yani çıkmış çok şükür. Stres yapma çıkmama durumu Nadire'n görülen bi durumdur dsdi Dr bana. Hatta kanama olmadıkça erken haftalarda bu durumla ilgili bilgi vermediğini boş yere strese sebep olduğunu söyledi

Benim kanama oldu ama gecen hafta simdi yatiyorum surekli bana da hic kalkmayacaksin dedi doktor igne vurunuyorum. Bu durum doguma kadar mi sürecek bilmiyorum hep kanama riski varmis asagida oldugu icin. Plesenta previa denildi. Bilmiyorum korkuyorum yine olacak kanama diye

Benim kanama oldu ama gecen hafta simdi yatiyorum surekli bana da hic kalkmayacaksin dedi doktor igne vurunuyorum. Bu durum doguma kadar mi sürecek bilmiyorum hep kanama riski varmis asagida oldugu icin. Plesenta previa denildi. Bilmiyorum korkuyorum yine olacak kanama diye
Aynen Can'ım bende aynı şeyleri yaşadım ama çıktı yukarı çok şükür . Şimdi rahat olabilirsin dsdi bana. Kanama riskin var demişti bide benim plesentada önce 11 mm bi kanama vardı o göllenmeye dönüşmüş ve 5 küçük kanama daha olmuştu . Şimdi bişey kalmamış şükür

Insallah cikar detayli ultrasyona girdigimde bakan doktor yerlesmis artik yukari cikma gibi bisey olmaz gunu dolunca sezeryanla alinir dedi. Kesin bisey yok dediginize gore oyle anliyorum cikabilir de demek ki. Dua edin kizlar nolur cok psikolojim bozuldu bi anda oyle kanama bide ustune riskin cok erken dogum olabilir dediler moralim cok bozuldu
Bende 23 haftalık hamileyim cnm ve 6 hafta önce banada eşi aşagıda olduğundan kanama olduğunu söyledi doktorum ilişki yasak yorulmak yok dedi bu sürede toplam 3 defa kanamam oldu ama yavaş yavaş eşide yukarı çıktı için rahat olsun stres yapma oda tetikliyor sankim 24 haftaya kadar çıkabiliyor yukarıya ama bu dönemdeki kanamalar önemli imiş ihmal etme her kanamada doktorunu bilgilendir cnm

Insallah kanama olmaz yine de olursa hemen acile giderim sürekli yatman gerekiyor dedi bana da tuvalete disinda kalkma yok .. simdi 23.haftadayim insallah cikar yoksa doguma kadar yatarsam daha kötü olurum rabbim kimseyi yatirmasin

Ay ewet o yatma psikolojik çökertiyor ama annelik sabır özen gerektirir bizimki de bez erken başlıyor sadece:)

yerleşmiş dediği plasenta previa teşhisi falan koydumu peki ayrıntılıda

Yok hic bisey demedi o asagi yerlesmis artik cikmaz dedi. Ultrasyon kagidinda plesenta anteior lokalizasyonda olup internal osu kapatmaktadir yaziyor. Totalis falan yazmiyor

Yok hic bisey demedi o asagi yerlesmis artik cikmaz dedi. Ultrasyon kagidinda plesenta anteior lokalizasyonda olup internal osu kapatmaktadir yaziyor. Totalis falan yazmiyor
Anladım cnm çıkmasada dinlenerek geçecek bu günler, kanama olursada korkma üzülme ben çok üzüldüm her kanamada ama değişen bişey olmuyor onaya alışıyorsun

Artik dedigin gibi insan alisiyor bida olma korkusu var bebegime bisey olacak korkusu var yatma psikolojisi de cok kötü .. cikmazsa da erken dogum mu olur acaba

Back
X