Bebegin esi asagida olanlarr..

Yani erken Doğum riski varmış kanama sırasında agrı olup olmaması önemli dikkat et cnm buna bide her kanama sonrası kontrolde bnm plasenta yukarı çıkıyordu yani her işte var bi hayır diyordum ama plasenta cıkmazsa kesin erken olur diye bişeyde yok bebeğin gelişimi iyiyse gerisini düşünme

Benim 23 . Hafta hala hamileyim ama doktor olduğum için çok araştırdım ilk hamileliğim

Yok valla hala oluyor cnm benım 2 cm yıkarda suan yani kapatmıyor ama yakın işe gitmiyorum evde küçük işler yapıyorum öle mesela bugün yine biraz olmuş artık hamilelik böle geçecek nazlı bi kızımız var diyoruz:)

Yok valla hala oluyor cnm benım 2 cm yıkarda suan yani kapatmıyor ama yakın işe gitmiyorum evde küçük işler yapıyorum öle mesela bugün yine biraz olmuş artık hamilelik böle geçecek nazlı bi kızımız var diyoruz:)

Evet bizimde öyle cok nazli bi kiz olacak demek ki yukari ciksa da kanama riski var.. ama bana hic kalkma dedi bi is yapamiyorum. Az bisey yürusem kahverengi akinti geliyor. Yarin tekrar igne vuruncam bakalim nolcak. Sende dikkat et cnm nolur nolmaz is de dursun annenler falan yapsin yardimci olacak biri varsa.

Sen şanslısın 2 cm yukarda benim yapışıktı rahme ve 1,5 cm çıkınca Dr rahat ol demişti..

Ewet 1.5 cm kurtarıyormuş ama kanama olduğu sürece rahatlık olmuyor ki lekelenme oluyor yine

Ewet cnm onlara hep devam ben haftalık iğne ve günlük hap kullanıyorum iğnelere alıştım artık :(

Plesenta previa teshisi koydu bana o yapisik mi demek acaba ??
Cnm takma kafana rabbim ne nasip ettiyse belki seninkinde çıkar hem sayılı gün çabuk geçer alışveriş falan yap netten kızına isim bak kafanı dağıt mesela isim buldun mu ne düşünüyorsunuz

Cnm takma kafana rabbim ne nasip ettiyse belki seninkinde çıkar hem sayılı gün çabuk geçer alışveriş falan yap netten kızına isim bak kafanı dağıt mesela isim buldun mu ne düşünüyorsunuz

Once hep.oyle yapiyordum ama en son kanama olunca moralim cok bozuldu insallah cikarda sürekli yatmak zorunda kalmam... isim de cok baktim lara yada tuana yi dusunuyorum ama esim pek istemiyor bakalim ikna ederim cocugum saglikla dogsun da

Doğar cnm düşündükçe herşeyi kanamaya bağlıyorsun akıntı gelse ay kanadı mı diyorum ama bunlarda hep stres oluyor ondan başka şeylere odaklan yatmak başta kötü yapar ama işte oyalan cnm yarışı geçti ömürde iki üç ay nedir Allah başka dert vermesin ne zorlukla insanlar çocuk sahibi olamıyor şükür edelim

Doğar cnm düşündükçe herşeyi kanamaya bağlıyorsun akıntı gelse ay kanadı mı diyorum ama bunlarda hep stres oluyor ondan başka şeylere odaklan yatmak başta kötü yapar ama işte oyalan cnm yarışı geçti ömürde iki üç ay nedir Allah başka dert vermesin ne zorlukla insanlar çocuk sahibi olamıyor şükür edelim

Tabi haklisin cok sükür yine halimize Rabbim bundan kötüsünü göstermesin. Insallah saglikli bir sekilde dogar artik dua etmekten baska bisey yapamiyoruz.. siz isim dusundunuz mu

Ewet bizde bulduk sayılır nasip olursa esil ismini koyacaz biraz farklı olsun istedik

Back
X