Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah Keşke hiç kanama olmasa tabi hayırlısı cnm yatarsın bişey olmaz artık iğne verdi mi veya hap
Ah Keşke hiç kanama olmasa tabi hayırlısı cnm yatarsın bişey olmaz artık iğne verdi mi veya hap
Ne yaptın cnm kontrole gittiniz mi plasenta çıkmış mıYine 2 tane igne yazdi. Bir de progestan hap onuda 3ögün alcam. Yatiyorum ama yine oluyot dedim. Iste keske hic olmasa dedigin gibi ama yukari cikana kadar risk varmis. Ayakta olunca bebek asagi baski yaptigi icin daha fazla oluyor
Kanama durumun nasıl bu aralar inşallah durmuşturYok cnm gitmedim en son 1 hafta önce gitmistim onda da 30.haftaya cikarsa cikar dedi. Bi sikinti olmazsa da bi 1 ay sonra gel dedi.yatiyorum yine ayni ... progestan aliyorum bakalim diger gitmeme insallah cikar. Simdi 25.haftadayim
Benimde hep aşağıda ...umarım bişey olmaz![]()
Kanama durumun nasıl bu aralar inşallah durmuştur
Merhaba ben doktordan geldim plesanta yukarı da yerleşmiş bir sıkıntı yok dedi detayliya bakan doktor rapora da previa değildir diye yazdi çok şükür darısı bekleyenlere .
24 e girdik şükür .Gòzün aydin cnm. Darisi bie insallah cikar.kacinci haftadaydin sen
24 e girdik şükür .
Merhaba benimde öyle kızlar 5-10 dk ayakta dursam kanamam oluyor kahverengiydi bu kanama dün ilk kez kıpkırmızı geldi kayısı kadar büyüklükte sonra tekrar kahverengi doktor yukarı çıkar dedi ama dert ettim kendime
18 canım sende oluyor mu kanamaCikar insallah cnm ama cikana kadar yatmak gerekiyor iste kacinci haftadasin
18 canım sende oluyor mu kanama
Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah bebekletimizi zamanında20.haftada kanamam basladi benimde kahverengi lekelenme oluyordu doktora gittigimde kanama anlamina geliyor dedi.igne ilacc tedavisine basladi. Sonra detayli ultrasyonda ogrendik esinin asagida oldugunu sürekli yatman gerektigini söyledi hala yatiyorum az yürusem yine akinti oluyor
Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah bebekletimizi zamanında