Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 haftalık hamileyim bugün cinsiyet öğrendik ve doktorumuz bebeğin eşi aşagida dedi 20 hafta belli olucak dedi
Kendini çok zorlama ayakta kalma dedii
Bu durumu yaşayan varmi
Ben yaşadım bebeğin için korkma. Ama kanaman olabilir. Benim doğuma kadar kanamalarım 37. Haftada yine başlayan bir kanama sonucunda acil sezaryen ile bebeğim doğdu. Şimdi 2 yaşında
16 haftalık hamileyim bugün cinsiyet öğrendik ve doktorumuz bebeğin eşi aşagida dedi 20 hafta belli olucak dedi
Bu durumu yaşayan varmi
kendinize çok dikkat edin banada 2 gün önce plesanta aşağıda biraz dendi ama ben başka doktora da çıkıcam bakalım ne dicek umarım herşey yoluna girer hepimizin bebişler 20.haftadan sonra tam konumuna geçiyormuş siizn herhangi bir. şikayetiniz var mı peki ağrı vs gibi
Bu durumu yaşayan varmi
Benim de öyleydi hamilelik ilerledikçe rahim ve bebek büyüdükçe yukarıya çıkabiliyormuş benimki de çıkmıştı bi sorun yaşamadım ama hiç iş yapmadım sadece yemek yaptım ayakta fazla durmadım oturdum yattım normal doğum oldu
16 haftalık olduk şimdi doktordan geldim banada aynısını dediler plesanta asagidaymis ağır iş yapma ağır kaldirma birliktelik kesinlikle yasak inşallah düzelir
Bu durumu yaşayan varmi
17 haftalık hamileyim bende doktor kontrolüm de bebeğin eşi aşağıda dedi. 24 haftaya kadar bekleyelim dedi. Ama bana normal hayatına devam et dedi bişey yasaklamadı. Bu durum başına gelen varsa yazsın lütfen
17 haftalık hamileyim bende doktor kontrolüm de bebeğin eşi aşağıda dedi. 24 haftaya kadar bekleyelim dedi. Ama bana normal hayatına devam et dedi bişey yasaklamadı. Bu durum başına gelen varsa yazsın lütfen
Bende 16 haftadan itibaren bebegin eşi hep asagidaydi . İlişki kesinlikle yasaktı . Ayakta fazla duramayacaksin dinleneceksin dedi hep doktorum . Ama ben üç yaşında da bi oğlum olduğu için illa ki koşuşturmaca, tüm ev işi camasir bulaşık temizlik oğlum bi yandan . 38+6 da sezeryan tarihimden iki gün önce şiddetli kanamam geldi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür oğlum şu an bes aylık. Günlük işlerimi hep yapmıştım ama cinsel ilişki hiç yaşamadık bu süreçte. Siz yine de dikkat edin günlük hayata devam et demiş olsa bile
24 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar herşey normaldi yani doktorum sağlıklı olduğunu söyledi. Ama geçen hafta farklı bir doktora gittim. Bana bebeğin aşağıda olduğunu itme çekme ağır kaldırma hareketlerini yapmamamı söyledi. Ama işimden dolayı ayakta olduğumu söyleyince günlük rutinine devam et yürüyüş yapabilirsin dedi. Önlem amaçlı da progestan fitil verdi. Ama annelik duygusu işte en kötüsü geliyor aklına. Acaba erken doğum mu olur Bi sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum hep. Bu durumu yaşayan ve çözümü olan var mı?