Premature Bebekler Bebeğin eşinin kireçlenmesi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Deryakubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
22
4
1
42
Kızlar lütfen yardımcı olun 32+2 haftalık hamileyim dün doktora kontrole gittiğimde bebeğin eşinin kireçlendigini öğrendim bebeğim 2 haftada 200 gr almış 30 haftalıkken 1600 du 32 de 1800 olmuş doktorum 10 gün sonraya randevu verdi eğer bebek kilo almazsa doğuma alıcam dedi benim gibi olanlar varmı? 33 34 haftalıkken doğum yapan varmı bebek kuvezde kalır mı en önemlisi saglıkları nasıl korkuyorum bebegime bişey olucak diye lütfen yardımcı olun

Ayy cok sevindim canım Allah sana bagişlasın yavrunu darısı bıze pekı bır kac soru sorabılırmıyım bu süreçte neye dikkat ettın ne yedın ne içtin neden 30 haftalıksın ciğer geliştirici igne yaptınız 32 de cıkmişti sanırım kırenclenme dimi

Cnm bende plesanta previa totalis vardı yani bebeğin eşi rahim agzındaydı o yüzden 30 vu haftada doktorum ciğer geliştirici vurdurdu 2 hafta sonrada kireçlenme çıktı süt ve yoğurt yeme kireclenmeyi hızlandırıyormus bide bebeğin kilo alacağı şeyler tüketim badem ceviz muz kaşar gibi bol sebze yedim ve cok fazla dışarı çıkmadım sürekli doktor tarafından gözetim altındaydım inşallah sende güzel haberler verirsin bana bebek 2500 gr olduktan sonra doktorum hemen sezeryana aldı İyiki de almış 1 gün sonra olsaydı ameliyat bebegi kaybedebilirmisiz dedi ameliyatta ama her kireçlenme aynı boyutta olmuyor benimki çok çabuk kireclendi ve hızlı ilerledi stresli bir gebelik gecirdigimden sen kaç haftalıksın ve guzel güzel bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım

32 haftadayım canım bebek 1860 gram benım doktorum cok üstünde durmadı olabılırmı dedı sol tarafa uzan dedi bol bol yaa 1 ay sonrasına verdı randevu hıc öyle sunu ye bunu yeme de demedi bide bebek hareketlerini sık kontrol et dedı bakalım Can'ım ne dıcektım haftaya

32 haftadayım canım bebek 1860 gram benım doktorum cok üstünde durmadı olabılırmı dedı sol tarafa uzan dedi bol bol yaa 1 ay sonrasına verdı randevu hıc öyle sunu ye bunu yeme de demedi bide bebek hareketlerini sık kontrol et dedı bakalım Can'ım ne dıcektım haftaya
Allah allah enteresan sürekli hareket etmesini kontrol et

Yok kuzum 34 haftadayız daha dün baska doktora gıttı oda Yok krençlenme fılan hangisine ınancagımı şaşırdım 15 gün sonra kendi doktoruma gideceğim bakalım O ne dicek bu Sefer

Yok kuzum 34 haftadayız daha dün baska doktora gıttı oda Yok krençlenme fılan hangisine ınancagımı şaşırdım 15 gün sonra kendi doktoruma gideceğim bakalım O ne dicek bu Sefer
Benide haberdar et hadi az kalmış cnm sık dişini 1 ay daha ☺☺☺ benim bebiste 65 günlük oldu ama çok yaramaz karnındayken rahatsın emin ol çıkınca uyku fln yok haberin olsun iyi haberlerini bekliyorum

Back
X