Bebeğin gelişim geriliği

fridabaci

Yağmur, kahve, müzik
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
799
1.715
63
Merhaba kilo olarak 1hafta geriden geliyor dedi doktor. Biraz endişelendim. 32 haftalık hamileyim kan ilacımı kullanamadım uzunca bir süre sizce bundan dolayı olmuş olabilir mi? Aynı durumu yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim? Doktorum bana olacağa çare yok sen hiçbir şey yapamazsın dedi.

1 hafta için mi böyle umutsuz konuştu? Çok daha önemli bulgularda bile 10 gün şaşma olması normal diyorlar kilo için neden moralinizi bozmuş anlamadım.

Reactions: The
1 hafta için mi böyle umutsuz konuştu? Çok daha önemli bulgularda bile 10 gün şaşma olması normal diyorlar kilo için neden moralinizi bozmuş anlamadım.
Ben de anlamadım internetten araştırdığımda 10gün sapma olabilir diyor. Ama beni bir de haftaya görmek isteyince korktum açıkçası. Bir de elimi kolumu bağladı sen hiçbir şey yapamazsın diyerek...

Ben de anlamadım internetten araştırdığımda 10gün sapma olabilir diyor. Ama beni bir de haftaya görmek isteyince korktum açıkçası. Bir de elimi kolumu bağladı sen hiçbir şey yapamazsın diyerek...
Bence sebepsizce canınızı sıkmış sizin adınıza ben sinirlendim. Ceviz, muz, günlük süt tüketin.

Canım benim ilk hamileliğimde de vardı ama bende bebeği besleyen damarlardan biri kapalı olduğundan gelişimi geriden geliyordu ve biraz stresli geçirmiştim son iki ayımı oda tetiklemişti.Simdi yine hamileyim 35 haftadayım bunda çok şükür gerilik gibi birsey yok ben hergun muzlu ballı cevizli sut içmeye kasar yemeye özen gösteriyorum sana da öneririm.bu arada bir hafta çok sıkıntı degil bunun ilerlemesi önemli kendinizi strese koyupta sıkıntı yapmayın

Size kendinizi suçlamayın, demir takviyesiyle olacak iş değil demek istemiş Doktorunuz. İstediğinizi yiyin için sonucu değiştiremezsiniz bu da doğru. Elinizi kolunuzu neden bağlasın, ne yapabilirsiniz ki?
Haftaya da tabi ki bakacak kilo almaya devam ettimi diye.

Rahat olun bunlar olabilecek şeyler. Stres yapmayın bu en önemlisi.

Sağlıkla alın kucağınıza.

Banada az geldi ama Dr çok iyi konuşmadı o canımı sıktı

Kaşar da mı işe yarıyor bunu hiçbilmiyordum

Reactions: The
Çok teşekkür ederim çok sağolun

Ben doktor müsveddesi yüzünden 35. Hafta kan ilacı kullandım. Bebeğim için sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…